Η Shop & Trade δωρίζει 300 ζευγάρια Birkenstock Professional στο προσωπικό των ΜΕΘ

Μία ουσιαστική κίνηση για τους ανθρώπους που πολεμούν καθημερινά τον Covid-19.

Γράφει: Esquire Editors 16 Ιουλίου 2020

Η Shop & Trade δωρίζει 300 ζευγάρια παπούτσια Birkenstock Professional στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον COVID-19. Τον περασμένο μήνα παραδόθηκαν από τη Shop & Trade 205 ζευγάρια Birkenstock Professional στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" και 96 ζευγάρια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Ατττικόν", ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους ιατρούς και νοσηλευτές των ΜΕΘ για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν και την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Τα Birkenstock Professional κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία και είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται σε νοσοκομειακές μονάδες με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Διαθέτουν ορθοπεδικά προσθαφαιρούμενα πέλματα και έχουν δυνατότητα εύκολης απολύμανσης, είτε άμεσα, με χλωρίνη για την προστασία από ιούς (συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19), είτε με πλύση στους 80οC. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή στα περισσότερα χημικά, αλκαλικά και στη χλωρίνη και έχουν υψηλό δείκτη αντιολισθητικότητας SRC και πιστοποίηση ΕΝ ISO 20347:2012.

Μέσω των προαναφερόμενων χαρακτηριστικών η Birkenstock Professional εξασφαλίζει την ασφάλεια, την άνεση και την υγιεινή των εργαζομένων, αυξάνοντας  την αίσθηση σιγουριάς και την απόδοση, καθώς μειώνεται το αίσθημα κόπωσης στα πόδια και τη μέση αλλά και τα πιθανά εργατικά ατυχήματα.

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade

Η Shop & Trade δωρίζει 300 ζευγάρια Birkenstock Professional στο προσωπικό των ΜΕΘ

Η  Shop & Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1100 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, τη Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1500 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκ των οποίων 8 ιδιόκτητα,  13 καταστήματα franchise και 54 corners. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Guess, Superdry, Pepe Jeans, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burton κ.α.

Λίγα λόγια για την Birkenstock

Birkenstock 3

Η ιστορία της Birkenstock ξεκινάει το 1774. Χρησιμοποιώντας τη λέξη "footbed" από το 1930, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της σημερινής σημασίας του όρου που χρησιμοποιείται πλέον από τα περισσότερα brands υποδημάτων. Πέρα από τα θρυλικά της σανδάλια, διαθέτει σήμερα μια ολοένα μεγαλύτερη γκάμα παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων παιδικών υποδημάτων, υποδημάτων εργασίας και εξειδικευμένων ορθοπεδικών ειδών, που διανέμονται σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.