Ποιος απειλεί τον Anthony Fauci;

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως η οικογένειά του έχει δεχθεί σοβαρές απειλές, εξαιτίας όσων έχει πει για τον κορονοϊό.

Γράφει: Esquire Editors 25 Ιουλίου 2020

Ο Dr.  Anthony Fauci, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, δήλωσε πως η οικογένειά του έχει δεχθεί "σοβαρές απειλές", εξαιτίας όσων έχει πει για τον κορονοϊό. Επίσης, ανέφερε πως πλέον του έχει χορηγηθεί προσωπική ασφάλεια.

Σημαντικά γεγονότα

Ο Fauci, μιλώντας στην εκπομπή "The Axe Files" του CNN, ανέφερε πως ήταν δύσκολο να διαχειριστεί τις απειλές που έχουν δεχθεί ο ίδιος, η σύζυγος και οι κόρες του. "Θέλω να πω, αυτή είναι η Αμερική;" διερωτήθηκε ο Fauci. "Έτσι όμως έχουν τα πράγματα".

Ποιος απειλεί τον Anthony Fauci;

Με εκατομμύρια Αμερικανών να μη δουλεύουν εν μέρει λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο επιδημιολόγος δήλωσε πως "έχω δει μια πλευρά της αμερικανικής κοινωνίας που είναι κατανοητή, αλλά δεν παύει να είναι ανησυχητική". Ο ίδιος συμπλήρωσε πως είχε ξαναδεχθεί αρνητική κριτική για τις θέσεις που είχε διατυπώσει κατά την επιδημία του HIV/AIDS, αλλά "το μέγεθος των καυστικών επιθέσεων εναντίον μου, λόγω κορονοϊού, είναι πρωτόγνωρο". "Υπάρχουν άνθρωποι που κατηγορούν εμένα επειδή θεωρούν ότι παρεμβαίνω στις ζωές τους. Όμως απλώς προωθώ μια ατζέντα δημόσιας ασφάλειας", είπε. "Οι απειλές δεν είναι μόνο μηνύματα μίσους, αλλά και ευθείες απειλές εναντίον της οικογένειάς μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνει αυτό η κοινωνία".

ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ 2

Τι έχει δηλώσει

"Είναι ζήτημα δημόσιας υγείας. Συζητούμε και μιλάμε για την υγεία και την ασφάλεια της κοινωνίας. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν αρκετοί άνθρωποι να έχουν ανοσία απέναντι σε αυτό", υπογράμμισε. "Είναι κατανοητό το κύμα δυσαρέσκειας εξαιτίας του απαγορευτικού που έχει επιβληθεί, αλλά προσπαθούμε να ανοίξουμε την Αμερική με έναν τρόπο που να εγγυάται την ασφάλεια σε όλους. Η εχθρότητα όμως απέναντι σε ζητήματα δημόσιας υγείας είναι ακατανόητη".

ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ 3

Από: Capital.gr


φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, οι γυναίκες που επιλέγουν 'σατράπηδες' φταίνε για την κακοποίησή τους

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της, έτσι;".