Η αγορά ανοίγει με SMS και χρονικό περιορισμό

Aπό τη Δευτέρα αναμένεται επίσης να ανοίξουν και τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και τα κέντρα περιποίησης νυχιών με ραντεβού.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιανουαρίου 2021

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μελετάται το άνοιγμα των καταστημάτων του λιανεμπορίου χωρίς click away και click in shop αλλά με sms και χρονικό περιορισμό.

Aπό τη Δευτέρα αναμένεται επίσης να ανοίξουν και τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και τα κέντρα περιποίησης νυχιών με ραντεβού.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα στην τακτική ενημέρωση του υπ. Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας.

Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με τον περιορισμό των ατόμων ανά τμ, ενώ οι καταναλωτές θα πρέπει να στέλνουν sms στο 13033 με κωδικό 2 έχοντας χρονικό περιθώριο δυο ωρών για τις αγορές τους.

Τα ραντεβού για αγορές θα πρέπει να είναι σύντομα αφού θα υπάρχει χρονικό όριο παραμονής σε κάθε κατάστημα 2 ωρών που θα προκύπτει από το sms που θα έχει σταλεί. Να σημειωθεί ότι με τα νέα δεδομένα ισχύει και νέο τσουχτερότερο πρόστιμο αυξημένο στα 500 ευρώ.

Να σημειωθεί πως εξαίρεση στα παραπάνω θα αποτελέσουν τα καταστήματα στις "κόκκινες επιδημιολογικά περιοχές", που θα ανοίξουν αλλά με τη μέθοδο του click away.

Από: Thetoc.gr

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική