Όλα καλά για τον Christian Eriksen

Ο 29χρονος Δανός άσος ευχαρίστησε τους πάντες μέσω Instagram.

Γράφει: Esquire Editors 15 Ιουνίου 2021

O Κρίστιαν Έρικσεν ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία και ένα μήνυμα από το νοσοκομείο Rigks της Κοπεγχάγης που νοσηλεύεται, μετά την σοκαριστική κατάρρευσή του την ώρα της αναμέτρησης Φινλανδίας - Δανίας για το Euro 2020 το περασμένο Σάββατο.

Στη φωτογραφία, όπως αναφέρει το Thetoc.gr, εμφανίζεται ο 29χρονος αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δανίας χαμογελαστός και σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο που σόκαρε τον κόσμο το προηγούμενο Σάββατο. Ο Δανός άσος έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους, ενημερώνοντας πως είναι καλά και πως θα στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του στη συνέχεια του EURO 2020, ακόμα και αν δεν μπορεί να αγωνιστεί.

"Γεια σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και εκπληκτικές ευχές σας από όλον τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και για την οικογένειά μου. Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να κάνω ακόμα κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά. Τώρα θα στηρίξω την προσπάθεια των παιδιών της Δανίας στα επόμενα παιχνίδια" γράφει στο μήνυμα ο Έρικσεν.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.