Ο διάλογος των αστυνομικών με τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά

Στην αρχή ο 32χρονος πιλότος δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί από την εκκλησία στην Αλόννησο.

Γράφει: Esquire Editors 18 Ιουνίου 2021

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. "Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει", είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. "Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι", πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

"Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα", είπε για τον πιλότο.

"Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν", κατέληξε η γυναίκα.

Γλυκά Νερά: Το κινητό, το ρολόι και οι κάμερες έδειξαν τον δράστη

Υπενθυμίζεται ότι ο ένοχος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του έπειτα από πολύωρη κατάθεση-ανάκριση, αφού η μεθοδικότητα των αστυνομικών τον οδήγησε στη ΓΑΔΑ χωρίς καν να υποψιάζεται τίποτα από όσα θα συνέβαιναν.

Τα στοιχεία όμως οδηγούσαν σε αυτόν. Οι καταθέσεις του και όσα ισχυρίστηκε σε αυτές κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος και τα ερωτήματα πλέον δεν μπορούσε να τα απαντήσει. Η τεχνολογία ήταν αυτή που τον πρόδωσε, όπως προδίδει πλέον τους περισσότερους εγκληματίες, καθώς αν δεν υπήρχε αυτή, ο 32χρονος πιλότος θα συνέχιζε κανονικά τη ζωή του και θα μεγάλωνε την κόρη του χωρίς κανείς να μάθει τι έκανε στη μητέρα του μωρού.

Από το καταγραφικό των καμερών που υπήρχαν στο σπίτι του ζευγαριού, προέκυψε ότι οι κάρτες μνήμης έχουν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από την οποία έχει καταθέσει ο πιλότος ότι εισέβαλαν οι ληστές στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Επίσης, το "έξυπνο" ρολόι που φορούσε η Καρολάιν στο χέρι της, φαίνεται πως έχει καταγράψει παλμούς και σε χρονικό διάτημα όπου έχει κατατεθεί ότι η 20χρονη ήταν ήδη νεκρή. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό ρολόι, που χρησιμοποιούν οι αθλητές και με τη βοήθεια εφαρμογής στο κινητό, καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς, τη συχνότητα αλλά και το πότε αυτοί σταμάτησαν.

Ο τρίτος "σύμμαχος" της Αστυνομίας αποδείχθηκε το ίδιο το κινητό του δράστη. Μια εφαρμογή, παρόμοια με αυτή στο κινητό της Καρολάιν, καταγράφει τα βήματα που κάνει κάποιος όταν το κουβαλά πάνω του. Οι Αρχές εξέτασαν το κινητό ενδελεχώς και είδαν ότι ο 32χρονος περπατούσε την ώρα που ο ίδιος κατέθεσε ότι ήταν δεμένος, ακινητοποιημένος και αναίσθητος...

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.