Το εστιατόριο που απαγορεύει την είσοδο σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο

Όλα τα είχαμε, τα 'Μαγαζιά χωρίς μπόλι' μας έλειπαν.

Γράφει: Esquire Editors 07 Ιουλίου 2021

Τη περίοδο που η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας είναι ίσως και θέμα ημερών, στο Facebook έχει ξεπηδήσει μια ιστοσελίδα που λέγεται "Μαγαζιά χωρίς μπόλι" που μέσα σε λίγα 24ωρα απέκτησε σχεδόν 90.000 ακολούθους. Μία ακόμα ένδειξη για το μέγεθος που έχει λάβει το κίνημα των αντιεμβολιαστών.

Οι διαχειριστές της σελίδας "Μαγαζιά χωρίς μπόλι" χαρακτηρίζουν "μπόλι" το εμβόλιο και κάνουν λόγο για "χούντα και νέα τάξη πραγμάτων"... ενώ διαφημίζουν καταστήματα και υπηρεσίες ακόμη και με πλήρη κατάργηση των μέτρων.

"Μπλόκο" στους εμβολιασμένους στο όνομα της ισότητας

Στην ομάδα αυτή, όπου τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ιδιωτική , υπάρχει κι η ανάρτηση ενός ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ, ανακοινώνει ότι απαγορεύεται η είσοδος στους εσωτερικούς χώρους του μαγαζιού στους... εμβολιασμένους.

Μάλιστα στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες με το απαγορευτικό, στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, αναφέρει τα εξής: "Το πρώτο μαγαζί εστίασης πανελλαδικά, που επιτρέπεται μόνο σε μη εμβολιασμένους πολίτες, η χρήση του εσωτερικού χώρου. Επειδή πρέπει να υπάρχει ισότητα και ισομερία στην κοινωνία μας".

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Περιστερίου και αποτελεί όπως όλα δείχνουν το πρώτο κατάστημα εστίασης σε όλη τη χώρα που προχωράει στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Στις προθέσεις της επιχείρησης, η οποία εμφανίζεται αρνητική στη διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη, είναι εντός του εσωτερικού χώρου της να επιτρέπεται η είσοδος στους μη εμβολιασμένους, ενώ στους εξωτερικούς της, θα μπορούν να κάθονται και αυτοί που έχουν εμβολιαστεί.

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear