Ανεμβολίαστος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χαμός στο Twitter

Γέμισε το Twitter με σχόλια για τον Στέφανο Τσιτσιπά του τύπου "Ο Harrods βγήκε παγανιά".

Γράφει: Esquire Editors 17 Αυγούστου 2021

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είπε πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και θα το κάνει μόνο όταν αυτό θα γίνει υποχρεωτικό. Ο τενίστας ρωτήθηκε σε συνέντευξή του εάν έχει εμβολιασθεί και απάντησε χαρακτηριστικά: "Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δεν μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει".

Η απάντηση στην ερώτηση των δημοσιογράφων

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: "Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;", με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά. Αυτή η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν αρκετή για να ξεσηκωθούν οι χρήστες του Twitter και να κάνουν πολύ αρνητικά σχόλια εναντίον του για ακόμα μία φορά.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο;

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκε στην καμπάνια για την τήρηση των μέτρων των πολιτών, την ώρα που εκείνος ταξίδευε... στο Ντουμπάι και βρισκόταν σε πρωτοχρονιάτικα πάρτι και τώρα αρνείται να εμβολιασθεί.

> Διάβασε ακόμα: Αντιεμβολιαστές: Mία ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να σκάσει

Δείτε τα καλύτερα του Twitter

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.