Στις φλόγες και το Μαρμάρι Ευβοίας

Δόθηκε εντολή εκκένωσης για Μαρμάρι και τον οικισμό Κοκκίνη, την ίδια στιγμή που εννέα ελικόπτερα και ένα καναντέρ, ρίχνονται στη μάχη της κατάσβεσης.

Γράφει: Esquire Editors 23 Αυγούστου 2021

Καλύτερη εικόνα παρουσίαζε, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, η μεγάλη πυρκαγιά που καίει από τα ξημερώματα στο Μαρμάρι Καρύστου, στην Εύβοια. Η μάχη των πυροσβεστών με τον "πύρινο εφιάλτη" επικεντρώνεται στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Ιατρών, πιο γνωστή ως παραλία Κοκκίνη, όπου οι φλόγες έφθασαν στις παρυφές των πρώτων σπιτιών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι κάτοικοι στο Μαρμάρι και την Παραλία Κοκκίνη, ενημερώθηκαν με μήνυμα από το " 112" να απομακρυνθούν προληπτικά από τα σπίτια τους.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 46 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 9 ελικόπτερα και ένα καναντέρ. Παράλληλα, συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.