Η ξαφνική απόσυρση της Ashleigh Barty

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου αφήνει τα courts, σε ηλικία 25 ετών.

Γράφει: Esquire Editors 24 Μαρτίου 2022

Με ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, η No1 αθλήτρια τένις του κόσμου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, σε ηλικία μόλις 25 ετών, καθώς δεν έχει ούτε τις "σωματικές δυνάμεις" αλλά ούτε και την "συναισθηματική θέληση" που απαιτεί το κορυφαίο επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει. Προκαλώντας έκπληξη τόσο στον χώρο του αθλητισμού, όσο και τους εκατομμύρια θαυμαστές της, η Άσλεϊ Μπάρτι αποφάσισε να τα παρατήσει, παρόλο που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και να κυνηγήσει άλλα όνειρα, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κατακτώντας τίτλους στο Γκραν Σλαμ, το Ρολάν Γκαρός, το Wimbledon και το Αυστραλιανό Όπεν και μετρώντας περισσότερα από 23 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα, η 25χρονη αθλήτρια "αισθάνεται άδεια". 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αυστραλιανή τενίστρια έχει συγκεντρώσεις πολλές και σημαντικές διακρίσεις, βαδίζοντας προς την κορυφή, που είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να μην ξεχάσουμε κάποια στην αναφορά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Η Μπάρτι φέρει τον τίτλο της No1 γυναίκας αθλήτριας στην παγκόσμια κατάταξη για 114 συνεχόμενες εβδομάδες, σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία του WTA Tour, ακολουθώντας το παράδειγμα της Σερένα Γουίλιαμς, της Στέφι Γκραφ και της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα. Κατακτώντας τίτλους στο Γκραν Σλαμ, το Ρολάν Γκαρός, το Wimbledon και το Αυστραλιανό Όπεν και μετρώντας περισσότερα από 23 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα, η 25χρονη αθλήτρια "αισθάνεται άδεια" καθώς σπατάλησε υπερβολικά πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι που αγάπησε αληθινά, όμως τις στέρησε στιγμές με την οικογένεια και του φίλους της.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear