Κι όμως, το bullying σε ανθρώπους με παραμόρφωση στο πρόσωπο δε σταμάτησε ποτέ

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας αγνοείται τις τελευταίες 12 ημέρες.

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς βρισκόταν στο σπίτι του στον Πύργο, όταν συγκεντρώθηκε απ’ έξω ομάδα νεαρών με αυτοκίνητα και μηχανές και άρχισαν να πετούν προς το σπίτι του φωτοβολίδες και βεγγαλικά, προκειμένου να τον προκαλέσουν να βγει έξω. Όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι του κρατώντας ένα μπαστούνι για να αμυνθεί, οι νταήδες που έκαναν bullying, τον κατέγραψαν σε βίντεο ισχυριζόμενοι ότι τούς επιτέθηκε με αλυσοπρίονο, το οποίο ανέβασαν στη συνέχεια στα social media. Γείτονες καταγγέλλουν ότι η συμμορία πετούσε ξύλα και πέτρες προς το σπίτι του Θύμιου. Σήμερα, ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία οι 11 συμμετέχοντες στην επίθεση εναντίον του Θύμιου και έγιναν δύο προσαγωγές.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Έκτοτε, ο Θύμιος αγνοείται. Η τοπική κοινωνία κάνει λόγο για έναν άνθρωπο μοναχικό, που μετά το ατύχημα που είχε το 2008 στην Τρίπολη και εξαιτίας υπέστη παραμόρφωση το πρόσωπό του ενώ σιτίζεται και μιλάει με μηχανική υποστήριξη. Ο Θύμιος ζει σήμερα στον Πύργο και σύμφωνα με περίοικους φορούσε μάλιστα μάσκα για να μην αιφνιδιάζει τον κόσμο.

Μολονότι εξαφανίστηκε στις 4 Μάϊου η υπηρεσία Silver Alert ειδοποιήθηκε 8 μέρες αργότερα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην  ΕΡΤ ο Γεράσιμος Κουρούκλης, διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert ενώ η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή στις 4 Μαΐου, η υπηρεσία αναζήτησης εξαφανισμένων ανθρώπων ενημερώθηκε μόλις στις 12 Μαΐου.

"Πήραμε την ενημέρωση από μια κυρία που είναι μέλος του φόρουμ εθελοντών, που είχαν ενδιαφερθεί για να βρεθεί ιατρική μονάδα που να αποκαταστήσουν το πρόσωπο του Ευθύμη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση", επισήμανε. Και όπως είπε, "δυστυχώς ο Ευθύμης είχε εξαφανιστεί γιατί κάποια καλόπαιδα θέλησαν να τον εξαφανίσουν από την πόλη".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear