Ο συγκλονιστικός διάλογος Zelensky - Macron λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας

Viral στο Twitter ο διάλογος του Emmanuel Macron με τον Volodymyr Zelensky τις πρώτες ώρες της ρωσικής εισβολής

Γράφει: Esquire Editors 08 Σεπτεμβρίου 2022

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο διάλογος του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες ώρες της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ουκρανός πρόεδρος καλεί τον Γάλλο ομόλογό του, ζητώντας μεταξύ άλλων να επικοινωνήσει με τον Putin και να διαμορφωθεί συμμαχία κατά του πολέμου.

"Μιλάμε για ολοκληρωτικό πόλεμο"

"Μου λέτε ότι έστειλαν ειδικές δυνάμεις παντού στο Κίεβο;" ρωτά ο Macron τον Zelensky. "Παντού στο Κίεβο, στην Οδησσό, από τη Λευκορωσία. Πολεμάμε παντού στη χώρα μας. Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε αυτό, δεν είναι όπως το 2014. Είναι πολύ μεγαλύτερη η εισβολή", απαντά ο Ουκρανός πρόεδρος με τον Macron να σχολιάζει: "Μιλάμε για ολοκληρωτικό πόλεμο".

"Πιστεύω Emmanuel ότι είναι σημαντικό να συζητήσεις με τον Putin και είναι σημαντικό να διαμορφωθεί μια συμμαχία κατά του πολέμου. Είμαστε σίγουροι ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο Biden μπορούν να συμμαχήσουν, να του τηλεφωνήσουν και να του πουν (σ.σ. στον Putin) "Σταμάτα”. Και αυτός θα σταματήσει. Θα σας ακούσει", ακούγεται να λέει ο Zelensky.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.