
Ο Κώστας Μπακογιάννης τίμησε τη μνήμη του πατέρα του, Παύλου
Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη "17 Νοέμβρη".
Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη "17 Νοέμβρη". "Η συνείδηση μου. Και ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ", έγραψε στο Twitter ο Κώστας Μπακογιάννης.
Η συνείδηση μου. Και ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ. pic.twitter.com/ey36L7vSNb
— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) September 26, 2022
H ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη
Η Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας, γράφοντας χαρακτηριστικά: "33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ".
33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ. pic.twitter.com/f440QJChZw
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) September 26, 2022
O Παύλος Μπακογιάννης έπεσε νεκρός στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη", στην είσοδο πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Ήταν 7:58 το πρωί, όταν οι τρεις ένοπλοι τον πυροβόλησαν. Ο τότε 54χρονος βουλευτής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.
Από: TheToc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Τι συνέβη την τελευταία φορά που ψηφίσαμε με απλή αναλογική στην Ελλάδα
Το "μπάχαλο" των τριπλών εκλογών έως την αυτοδυναμία.
Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τις πυρηνικές απειλές του Putin
Οι πυρηνικές 'σπαζοκεφαλιές' του Ρώσου ηγέτη είναι καταδικαστέες αν και μάλλον γίνονται για το θεαθήναι.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠότε ξεκινά επίσημα η προεκλογική περίοδος;
Πότε διαλύεται η Βουλή και ξεκινά επίσημα η προεκλογική περίοδος - Όλες οι προθεσμίες και η εκκρεμότητα με το κόμμα Κασιδάρη.
Είναι οριστικό: Εκλογές στις 21 Μαΐου
Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, στις 21 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές, ενώ το αργότερο μέχρι τις 2 Ιουλίου θα γίνουν οι δεύτερες.
Ζούμε στην εποχή της συμμαχίας Κίνας - Ρωσίας
Η μακρά ιστορία της σινο-ρωσικής εχθρότητας έχει παραμεριστεί, προς το παρόν, έτσι ώστε οι δύο χώρες να μπορούν να πολεμήσουν τη φιλελεύθερη διεθνή τάξη πραγμάτων.
Τι αλλάζει από σήμερα στα μέσα μεταφοράς για τη χρήση μάσκας
Σταματά να ισχύει από σήμερα Δευτέρα (27/3) η υποχρεωτικότητα της χρήσης της μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.