Όταν η Figaro έπλεξε το εγκώμιo στον Σωτήρη Τσιόδρα

Είναι ο νέος αγαπημένος των Ελλήνων - Θα σημαδέψει ανεξίτηλα την ιστορία της χώρας.

Γράφει: Esquire Editors 22 Μαρτίου 2020

Το πρόσωπο των ημερών στην Ελλάδα, τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, παρουσιάζει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σε ένα εκτενές άρθρο: "Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό" αναφέρει και προσθέτει:

"Είναι 6 μ.μ., χτυπά το κουδούνι για όλες τις εκπομπές της δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης. Είναι η ώρα για την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξέλιξη του COVID-19, που πλήττει τη χώρα. Αυτή είναι η στιγμή, κατά την οποία οι Έλληνες σταματούν όλες τις δραστηριότητες ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες, για να παρακολουθήσουν ευλαβικά τα λίγα λεπτά της ενημέρωσης. Ένα σπάνιο φαινόμενο σε μια χώρα όπου ο δημόσιος λόγος μετά βίας προσελκύει την προσοχή και είναι αξιόπιστος.

Η συνέχεια στο thetoc.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε καραντίνα

Πάνω από 12.000 θάνατοι παγκοσμίως λόγω κορονοϊού.

Επέλαση δίχως τέλος του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη

Στην Ιταλία πεθαίνει ένας πολίτης ανα δύο λεπτά, στις ΗΠΑ υπάρχουν ανησυχίες για ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενώ ο φόβος για εξάπλωση του ιού στην Αφρική ολοένα και αυξάνεται.