Ο χάρτης με τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Όπως τον παρουσίασε ο ΕΟΔΥ.

Γράφει: Esquire Editors 23 Μαρτίου 2020

Σε τουλάχιστον 28 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας έχουν καταγραφεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. Στη νέα έκθεση παρουσιάζονται τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID-19) στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία που δηλώθηκαν στον ΕΟΔΥ μέχρι τις 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00. Όπως έχει γίνει γνωστό έχουν επιβεβαιωθεί εργαστηριακά 624 κρούσματα COVID-19, εκ των οποίων τα 20 ήταν το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο χάρτης με τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα
asdfad

Σε ότι αφορά τα κρούσματα COVID-19 με νοσηλεία: Έχουν καταγραφεί 161 (25.8%) κρούσματα με νοσηλεία σε νοσοκομείο, εκ των οποίων 44 (27.3%) διασωληνώθηκαν, και 15 (9.3%) έχουν καταλήξει.

afsdfasd
fsafd

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ, στις 22 Μαρτίου 2020 συνεχίζουν να νοσηλεύονται 124 ασθενείς, εκ των οποίων 34 (27.4%) έχουν διασωληνωθεί.

21e

Τέος, αναφορικά με τα δείγματα που έχουν ελεγχθεί εργαστηριακά: Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό και που δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 8006 κλινικά δείγματα, εκ των οποίων τα 557 (7.0%) θετικά στον κορονοϊό.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, οι γυναίκες που επιλέγουν 'σατράπηδες' φταίνε για την κακοποίησή τους

"Αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της, έτσι;".

Οι celebrities των Ευρωεκλογών

Εκτός από τους... συνήθεις υπόπτους πολιτικούς, πολλοί είναι και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που έρχονται από τον κόσμο της showbiz.

Τα 'σημάδια' στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη 'μίλησαν' για το μέλλον του

"Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος".

Mehmet Haberal ή αλλιώς, ο γιατρός από την Τουρκία που θα γίνει δεκτός στην Ακαδημία Αθηνών

Το βιογραφικό του και μόνο, η σπουδαία του συμβολή στην ιατρική επιστήμη στην Τουρκία θα δικαιολογούσε την τιμητική διάκριση αλλά, δεν είναι μόνο αυτό που έχει σημασία.