Στο σφυρί η ιστορική φανέλα του Νίκου Γκάλη

Μία υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το Ευρωμπάσκετ του 1987 δημοπρατείται για καλό σκοπό.

Γράφει: Esquire Editors 13 Απριλίου 2020

Με φανέλα του Νίκου Γκάλη από το "χρυσό" ’87 και τα "παγκόσμια" γάντια του Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Στη συγκεκριμένη δράση του "Ζήσε Αθλητικά" έχουν ήδη προσφέρει προς δημοπράτηση οι Νίκος Κακλαμανάκης, Λευτέρης Πετρούνιας, Τσιτσιπάς, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη αλλά και διεθνείς σταρ όπως οι Dino Radja και Danilo Gallinari.

Με υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκου Γκάλη από το "χρυσό" Ευρωμπάσκετ ’87 και τα "παγκόσμια" γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από τη σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά".

Πέραν των Γκάλη, Ζαμπίδη, σ’ αυτή τη διαδικτυακή δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, έχουν ήδη προσφέρει αθλητικά τους ενθύμια οι Νίκος Κακλαμανάκης, Λευτέρης Πετρούνιας, Μαρία Σάκκαρη, Στέφανος Τσιτσιπάς, Dino Radja, Danilo Gallinari. κ.ά.

Τα έσοδα από τις δημοπρασίες των αντικειμένων, οι οποίες θα διενεργούνται, για κάθε ένα απ’ αυτά επί μία εβδομάδα στον ιστότοπο www.charityidols.com, θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ενίσχυση του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

Η διαδικτυακές καμπάνιες του Υφυπουργείου Αθλητισμού "Ζήσε Αθλητικά" αναδεικνύουν ακόμα μια φορά τις βασικές αξίες του αθλητισμού ως κοινωνική έκφραση, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας συνεισφέρουν, ευαισθητοποιούν και ενισχύουν την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Η αθλητική οικογένεια προσφέρει συστηματικά κάθε μέρα στο "Ζήσε Αθλητικά" με περισσότερα από 100 βιντεομηνύματα, με χρήσιμες ασκήσεις για γυμναστική στο σπίτι, με διατροφικές συμβουλές και με προτροπές για αιμοδοσία, δια μέσω του καναλιού στο Youtube αλλά και των λογαριασμών στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ζήσε Αθλητικά (@ziseathlitika) on

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το 'Ροζ Φεγγάρι'

Τι είναι ακριβώς; Γιατί ονομάζεται έτσι; Και κυρίως, πότε θα μπορέσεις να το απολαύσεις;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.