Το ελληνικό Πάσχα μέσα από ένα βίντεο από 12 drones

Από την Αγιά Σοφιά μέχρι την Κρήτη: Η ομάδα UP Stories απεικονίζει τα σημαντικότερα και ομορφότερα θρησκευτικά μέρη των ημερών.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 17 Απριλίου 2020

Η ομάδα UP STORIES -σε συνεργασία με 12 ακόμα κινηματογραφιστές εναέριων πλάνων- δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο για το Πάσχα των Ελλήνων, μιας και φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και δεν θα εορταστεί όπως πάντα. Πρόκειται για ένα υπέροχο βίντεο με τα σημαντικότερα και ομορφότερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας.

"Από την Αγιά Σοφιά έως την Πελοπόννησο και την Κρήτη και από την Ήπειρο και την Μακεδονία έως τις Κυκλάδες τα ελληνικά μοναστήρια και εκκλησάκια αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πατρίδας μας και εμείς με χαρά αλλά και υπερηφάνεια σας τα παρουσιάζουμε. Μια ευχή και μόνο από όλους όσους συνεργάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το βίντεο. Του Χρόνου όλοι γέροι και δυνατοί να γιορτάσουμε και πάλι στης εκκλησιές αλλά και στην Ελληνική ύπαιθρο το Άγιο Πάσχα" αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ομάδας.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.