Ο πρώτος οίκος μόδας που δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

Ο Philipp Plein επιτρέπει συναλλαγές με 15 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 23 Αυγούστου 2021

Εδώ και μερικές εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα από την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, ο όμιλος PHILIPP PLEIN αποτελεί τον πρώτο παγκοσμίως όμιλο μόδας που δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν 15 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum. 

Τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται δεκτά για αγορές στο πλήθος φυσικών καταστημάτων λιανικής του ομίλου σε όλον τον κόσμο και κυρίως στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της εμπορικής επωνυμίας, www.plein.com.

Ο όμιλος PHILIPP PLEIN αναμένεται να σημειώσει εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει. Στην πραγματικότητα, τόσο ο Γερμανός σχεδιαστής και ιδρυτής Philipp Plein όσο και ο Όμιλός του, βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή των επενδύσεων και της ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας που εφαρμόζεται στη βιομηχανία της μόδας. 

Από τις πρώτες παγκόσμιες εμπορικές επωνυμίες που δημιούργησαν και ανέπτυξαν εσωτερικά πλατφόρμα e-shop, ο Όμιλος PHILIPP PLEIN έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο στο πιο προσοδοφόρο κανάλι που διαθέτει, ενώ κατά το 2021 αναμένεται να επιτύχει κύκλο εργασιών ρεκόρ, ύψους 100 εκατομμυρίων Eυρώ.

Συνεπής με τη μακρά δέσμευσή του προς τον ψηφιακό κόσμο, βρίσκεται για άλλη μια φορά μπροστά από τις εξελίξεις, καθώς αποτελεί την πρώτη εμπορική επωνυμία προϊόντων μόδας που αγκαλιάζει τον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων. 

Ο κ. Plein δήλωσε σχετικά πως "το να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις πιο προοδευτικές και ανατρεπτικές εμπορικές επωνυμίες μόδας δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Όμιλο PHILIPP PLEIN. Πιστεύω ότι τα κρυπτονομίσματα αποτελούν το μέλλον και τόσο η ομάδα μου όσο κι εγώ έχουμε αφιερώσει σημαντικό χρόνο και πόρους, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σύστημά μας προκειμένου να υιοθετήσουμε αυτό το νέο είδος νομίσματος. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μας αυτό το πρόσθετο εργαλείο πληρωμών, καθώς επίσης την ευελιξία που συνδέεται με αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πώς βγάζει χρήματα ο Bill Gates

Οι επενδύσεις του Bill Gates δεν έχουν σταματημό. Πού βλέπει μέλλον και από πού αποσύρει τα χρήματά του.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Το βυθισμένο λεωφορείο της Λ. Ποσειδώνος κάνει το γύρο του κόσμου

Kαταστροφές προκάλεσε στη χώρα με το πέρασμά της η κακοκαιρία "Μπάλλος".

Το σκανδιναβικό μοντέλο στο επίδομα ανεργίας

Αλλαγές σε τρεις πυλώνες σχεδιάζει η κυβέρνηση στο σύστημα επιδομάτων ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Κορονοϊός: 2.601 νέα κρούσματα

Συνολικά 15.289 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος λέει πως κάνει εμετό στη μούρη μας

"Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό" τονίζει ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο οποίος όμως όντως θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους.