Ο πρώτος οίκος μόδας που δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

Ο Philipp Plein επιτρέπει συναλλαγές με 15 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum.

Εδώ και μερικές εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα από την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, ο όμιλος PHILIPP PLEIN αποτελεί τον πρώτο παγκοσμίως όμιλο μόδας που δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν 15 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum. 

Τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται δεκτά για αγορές στο πλήθος φυσικών καταστημάτων λιανικής του ομίλου σε όλον τον κόσμο και κυρίως στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της εμπορικής επωνυμίας, www.plein.com.

Ο όμιλος PHILIPP PLEIN αναμένεται να σημειώσει εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει. Στην πραγματικότητα, τόσο ο Γερμανός σχεδιαστής και ιδρυτής Philipp Plein όσο και ο Όμιλός του, βρίσκονταν πάντα στην πρώτη γραμμή των επενδύσεων και της ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας που εφαρμόζεται στη βιομηχανία της μόδας. 

Από τις πρώτες παγκόσμιες εμπορικές επωνυμίες που δημιούργησαν και ανέπτυξαν εσωτερικά πλατφόρμα e-shop, ο Όμιλος PHILIPP PLEIN έχει μετατρέψει το ηλεκτρονικό εμπόριο στο πιο προσοδοφόρο κανάλι που διαθέτει, ενώ κατά το 2021 αναμένεται να επιτύχει κύκλο εργασιών ρεκόρ, ύψους 100 εκατομμυρίων Eυρώ.

Συνεπής με τη μακρά δέσμευσή του προς τον ψηφιακό κόσμο, βρίσκεται για άλλη μια φορά μπροστά από τις εξελίξεις, καθώς αποτελεί την πρώτη εμπορική επωνυμία προϊόντων μόδας που αγκαλιάζει τον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων. 

Ο κ. Plein δήλωσε σχετικά πως "το να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις πιο προοδευτικές και ανατρεπτικές εμπορικές επωνυμίες μόδας δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Όμιλο PHILIPP PLEIN. Πιστεύω ότι τα κρυπτονομίσματα αποτελούν το μέλλον και τόσο η ομάδα μου όσο κι εγώ έχουμε αφιερώσει σημαντικό χρόνο και πόρους, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο σύστημά μας προκειμένου να υιοθετήσουμε αυτό το νέο είδος νομίσματος. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μας αυτό το πρόσθετο εργαλείο πληρωμών, καθώς επίσης την ευελιξία που συνδέεται με αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πέντε αβεβαιότητες για τις τράπεζες που διέλυσαν οι εκλογές

Τι σημαίνει για τις τράπεζες το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τα στενά όρια του οικονομικού διαζυγίου ΗΠΑ - Κίνας

Το νέο μότο Ευρώπης και ΗΠΑ έναντι της Κίνας είναι το de-risking.

Κάτι τρέχει με την περιουσία του Bernard Arnault

"Τρίζει" η (πρώτη) θέση του στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η δολοφονία του George Floyd άλλαξε τον κόσμο

Τρία χρόνια μετά, άνθρωποι στην Αμερική και αλλού στον κόσμο συνεχίζουν να μη μπορούν να αναπνεύσουν. Κάτι όμως έχει αλλάξει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

'Έφυγε' από τη ζωή η Tina Turner

Στα 83 της χρόνια μετά από "μάχη" με μακροχρόνια ασθένεια.

Όσα γνωρίζουμε για τον νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά

Μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου αναλαμβάνει καθήκοντα πρωθυπουργού.