O νεότερος δισεκατομμυριούχος του πλανήτη

Μόλις 9 ετών, από την Νιγηρία.

Γράφει: Esquire Editors 29 Ιανουαρίου 2022

Ζει μέσα στον πλούτο, είναι 9 ετών και ο πατέρας του είναι ένας δαιμόνιος, πάμπλουτος και διψασμένος για δημοσιότητα Νιγηριανός σελέμπριτι, γνωστός ως Mompha. Η ζωή του μικρού αγοριού είναι ένα παραμύθι. Ο Mompha jr είναι ο ιδιοκτήτης μιας πολυτελούς έπαυλης και μιας μιας ντουζίνας φανταχτερών αυτοκινήτων. Χτίζει την περιουσία του μαζί με τη φήμη του στο διαδίκτυο κάνοντας καριέρα influencer.

Influencer από την αρχή

Ένας μικρός influencer που έχει γίνει γνωστός ως ο "νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο" έχει σχεδόν 26.000 followers στο Instagram που περιμένουν να ξεκλέψουν εικόνες από την αδιανόητα πολυτελή ζωή του. 

Φωτογραφίες μπροστά στην κατακόκκινη Lamborghini Aventador του ή στην φινετσάτη κρεμ Bentley Flying Spur, ντυμένος πάντα με τίποτα λιγότερο από δημιουργίες των οίκων Versace και Gucci. Ακίνητα, αυτοκίνητα, κοσμήματα, έργα τέχνης, άφθονα μετρητά και βέβαια ένα εντυπωσιακό αιλουροειδές ως σύμβολο της δύναμης που κρύβει όλος αυτός ο πλούτος εμφανίζονται στις αναρίθμητες φωτογραφίες που πατέρας και γιος μοιράζονται με τους ακολούθους τους.

Η ζωή της οικογένειας είναι μοιρασμένη μεταξύ του Λάγος, πρωτεύουσας της Νιγηρίας, και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου δραστηριοποιείται ο πατέρας.

Από: Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.