Η επένδυση στον καφέ είναι μονόδρομος για τη φιλοξενία και την εστίαση

Ποιότητα, γεύση και βιωσιμότητα στην πράξη, χάρις στη Nespresso Professional που μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας πιο πράσινη και να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Γράφει: Esquire Editors 02 Φεβρουαρίου 2023

Κάθε ταξίδι με τους φίλους ή τους αγαπημένους μας είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε έναν νέο προορισμό, να βιώσουμε τον τρόπο ζωής του συγκεκριμένου τόπου, να γεμίσει το μυαλό μας με νέες εικόνες. Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ταξιδιού είναι φυσικά ο καφές που θα απολαύσουμε, το άρωμα και η γεύση του οποίου θα συνοδεύσουν τα πρωινά μας στο ξενοδοχείο αλλά και τις στάσεις μας για ξεκούραση μετά από τις ατελείωτες βόλτες μας.

Τα τελευταία χρόνια, ο τουρίστας είναι ενημερωμένος και αναζητά μια αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία καφέ, απαιτώντας υψηλή ποιότητα, ποικιλία και γεύση.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι πλέον μονόδρομος για τους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης η επένδυση στο κομμάτι του καφέ, πάντα με σεβασμό στον πελάτη και στο περιβάλλον.

Η συνέχεια στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

'Έφυγε' από τη ζωή ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Παναθηναϊκό Κίνημα, για πράσινη νίκη στις εκλογές

Το "Παναθηναϊκό Κίνημα" θα βρίσκεται ανάμεσα στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πέντε αβεβαιότητες για τις τράπεζες που διέλυσαν οι εκλογές

Τι σημαίνει για τις τράπεζες το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τα στενά όρια του οικονομικού διαζυγίου ΗΠΑ - Κίνας

Το νέο μότο Ευρώπης και ΗΠΑ έναντι της Κίνας είναι το de-risking.

Κάτι τρέχει με την περιουσία του Bernard Arnault

"Τρίζει" η (πρώτη) θέση του στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η δολοφονία του George Floyd άλλαξε τον κόσμο

Τρία χρόνια μετά, άνθρωποι στην Αμερική και αλλού στον κόσμο συνεχίζουν να μη μπορούν να αναπνεύσουν. Κάτι όμως έχει αλλάξει.

Γραφει Γιαννης Σπανος