Sneakers, ενσυναίσθηση και θάνατοι: Η πολλαπλά αντισυμβατική Kamala Harris

Από τη μετανάστευση της μητέρας της στις ΗΠΑ μέχρι την εκλογή της ίδιας στη θέση της αντιπροέδρου, αυτή είναι η ιστορία της όπως την αφηγείται μια νέα βιογραφία.

Γράφει: Esquire Editors 02 Ιουνίου 2021

Ηπρώτη Αμερικανίδα αντιπρόεδρος γυναίκα. Η πρώτη αντιπρόεδρος ασιατικής καταγωγής. Η αντιπρόεδρος με τα sneakers. Η αντιπρόεδρος με την ευτυχισμένη μεικτή οικογένεια. Η αντιπρόεδρος με τη θετή κόρη-μοντέλο με παράξενη εμφάνιση.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες που η Κάμαλα Χάρις ανέλαβε καθήκοντα και έχει κατακτήσει ήδη ένα πλήθος από πηχυαίους τίτλους για τις πρωτιές και το ασυνήθιστο προφίλ της. Ακόμα πιο ενδιαφέροντα όμως είναι η ζωή και το έργο της, όπου μας μυεί ο πολιτικός συντάκτης Dan Morain, βιογράφος της στο νέο βιβλίο "Με τον τρόπο της Κάμαλα. Η ζωή και η πορεία της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου των ΗΠΑ" (στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος).

"Μπορούσαμε να γίνουμε τα πάντα"

Γεννήθηκε το 1964 από μια Ινδή μετανάστρια, την Σαϊάμαλα Γκοπάλαν Χάρις, και έναν μαύρο από την Τζαμάικα, τον Ντόναλντ Τζάσπερ Χάρις. Το ζευγάρι, που συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων της δεκαετίας του ‘60 και γνωρίστηκε σε μια φοιτητική συγκέντρωση, δεν έμελλε να μακροημερεύσει, αλλά άφησε πίσω του, εκτός από την Κάμαλα, και μια μικρότερη κόρη, τη Μάια.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.