Φήμες λένε πως οι γκάφες του Donald Trump είναι εσκεμμένες

Ακόμα και αυτή που μπέρδεψε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος, Donald Trump, έδειξε σύγχυση όσον αφορά τον διάδοχό του. Σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις αναφέρθηκε στον Barack Obama -και όχι στον Joe Biden- με το σκεπτικό ότι είναο ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου, προκαλώντας ερωτήματα σε πολλούς.

Κάποιοι ωστόσο είχαν διαφορετική εξήγηση. Το Fox News, ένας συντηρητικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας που ιστορικά βρίσκεται κοντά στον Trump -από τον οποίο έχει αποκλίνει μόνο εν μέρει το τελευταίο διάστημα-, μέσω του πολιτικού σχολιαστή Brian Kilmeade, υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα, ο Trump το κάνει επίτηδες.

Είναι πεπεισμένος ότι ο Barack Obama διοικεί τη χώρα

"Ο Donald Trump συνεχίζει να το λέει, επειδή πιστεύει ότι ο Obama κινεί τα νήματα", δήλωσε ο Kilmeade κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην εκπομπή MediaBuzz του Fox. "Του το είπα εκτός κάμερας, του το είπα στο ραδιόφωνο, τον διόρθωσα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης, λέγοντάς του "εννοείς τον Joe Biden". Και είπε όχι... Είναι πεπεισμένος ότι ο Barack Obama διοικεί τη χώρα. Αυτός είναι ο λόγος που το λέει αυτό. Θέλει να το πιστεύετε αυτό".

Αν πρόκειται για πονηρή ρητορική ή απλώς για την επίδραση της προχωρημένης ηλικίας είναι άγνωστο, αλλά υπάρχει κάποια ένδειξη που μπορεί να συσχετιστεί. Πολύ πρόσφατα ο Trump αναφέρθηκε επίσης στον πρόεδρο της Ουγγαρίας, Viktor Orban, ως "ηγέτη της Τουρκίας". Τυχαίο;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το απόκοσμο timelapse βίντεο από την επέλαση της αφρικανικής σκόνης στην Αθήνα

Η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα έκανε αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, χαρίζοντας απόκοσμες εικόνες.

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.