Για τον Donald Trump η αποστολή "κορονοϊός" εξετελέσθη

Ετοιμάζεται να παύσει την επιτροπή των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την ώρα που οι ΗΠΑ βλέπουν νέα αύξηση θανάτων με 2.333 νεκρούς σε ένα 24ωρο.

Με 2.333 επιπλέον θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού σε 24 ώρες, ο ημερήσιος απολογισμός στις ΗΠΑ πήρε ξανά ανοδική τροχιά έπειτα από τρεις ημέρες, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς

Αποστολή εξετελέσθη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τρίτη ότι η ειδική επιχειρησιακή ομάδα που είχε συστήσει στον Λευκό Οίκο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού οδεύει στην ολοκλήρωση της αποστολής της, καθώς η χώρα του κατ’ αυτόν εισέρχεται στη δεύτερη φάση, την αντιμετώπιση του αντίκτυπου της κρίσης.

"Ο Μάικ Πενς και η task force έκαναν σπουδαία δουλειά", είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο όπου κατασκευάζονται χειρουργικές μάσκες στην πολιτεία Αριζόνα. Τώρα όμως, πρόσθεσε, το πρόβλημα προσλαμβάνει "λίγο διαφορετική μορφή": "αυτή η μορφή είναι η ασφάλεια και το άνοιγμα (της οικονομίας) και θα συστήσουμε μάλλον μια διαφορετική ομάδα για αυτό".

Ερωτηθείς αν η δήλωσή του αυτή σημαίνει πως "αποστολή εξετελέσθη" στον αγώνα εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου απάντησε "όχι, καθόλου. Το ‘αποστολή εξετελέσθη’ το λέμε όταν έχει τελειώσει κάτι".

Από: thetoc.gr


Φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear