Kate Upton, τα λόγια περιττεύουν

To super model που αιχμαλώτισε την αντρική φαντασία στα 2010s γίνεται σήμερα 31 χρονών.

H Kate Upton έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο των Media στις αρχές των 2010s. Οι πρώτες της φωτογραφίσεις για το Sports Illustrated δεν άφηναν περιθώρια για πολλά σχόλια: Πανύψηλη (178 εκατοστά), όσο πιο ξανθιά γίνεται, με εκφραστικό πρόσωπο και ατέλειωτα πόδια, ήξερε (και ξέρει) πολύ καλά πώς να ποζάρει μπροστά στον φακό χρησιμοποιώντας το θεϊκό μπούστο που της χάρισε η φύση. Το αποτέλεσμα ήταν εξαρχής εκρηκτικό - δε χρειάστηκαν παρά μόνο μερικές λήψεις για να αιχμαλωτίσει τη φαντασία του αντρικού κοινού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Αμερικανίδα έγινε super star μέσα σε ένα βράδυ.

Θα ακολουθούσε η θρυλική φωτογράφιση για το GQ δια χειρός Terry Richardson με το "Cat Daddy" χορό της Upton να ακροβατεί επικίνδυνα με διάφορα λάθος σεξουαλικά πρότυπα - όπως της άμυαλης bimbo που χορεύει για το πολύ μεγαλύτερο από εκείνην φωτογράφο. Ο Richardson, άλλωστε, πάντα ήταν εξπέρ στο να δημιουργεί αντικρουόμενα -αλλά, κακά τα ψέματα, πάντοτε σέξι- αποτελέσματα μες τις δουλειές του.

Φυσικά, το κοινό εύκολα προσπέρασε το γεγονός ότι το super model δεν είχε δώσει ποτέ την άδειά της για να δημοσιευτούν αυτές οι λήψεις. Η λογική της κλειδαρότρυπας όπως έδωσε τέτοια ώθηση στο βίντεο που, μέχρι σήμερα, αποτελεί ιδανικό παράδειγμα για το πώς μερικά δευτερόλεπτα μπροστά από την κάμερα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε Viral φαινόμενο.

Πολύ πριν το GQ όμως το αμερικανικό Esquire είχε προλάβει να φιλοξενήσει στις σελίδες του  την πληθωρική ξανθιά χρησιμοποιώντας ένα πολύ απλό αλλά άκρως επιτυχημένο concept: Η Kate Upton φωτογραφήθηκε με -όπως ήταν αναμενόμενο- με ελάχιστα ρούχα, τα οποία η ίδια φρόντιζε να κόβει με ένα ψαλίδι, δημιουργώντας μία αισθησιακή ψευδαίσθηση.  

Σήμερα, που το super model κλείνει 31 χρόνια ζωής είναι ιδανική ευκαιρία να θυμηθούμε μία φωτογράφηση που άφησε εποχή με πρωταγωνίστρια μία από τις κορυφαίες αντρικές φαντασιώσεις για τη δεκαετία που μας πέρασε - την πληθωρική Kate Upton για την οποία, συνήθως, τα σχόλια περιττεύουν. 

Στις σελίδες του Esquire

Kate Upton, τα λόγια περιττεύουν
Κέι Άπτον 2
Κέι Άπτον 5
Κέι Άπτον 6
Κέι Άπτον 4
Κέι Άπτον 1
Κέιτ Άπτον 11

Στο Instagram

Aπό: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου