Η επικίνδυνα τολμηρή Eva Green

Το πιο γοητευτικό Bond Girl όλων των εποχών γεννήθηκε για να τολμά.

Γαλλική φινέτσα, σκανδιναβικές αναλογίες, σμαραγδένια εξωτικά μάτια. Η Eva Green ποτέ δεν ήταν εύκολο να μπει σε συγκεκριμένη κατηγορία, τα γνωστά καλούπια και κουτάκια που χρησιμοποιούν τα Media για να κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους σπάνια έβρισκαν εφαρμογή σε ένα από τα πιο γοητευτικά Bond Girls όλων των εποχών. Άλλωστε, η Γαλλίδα ηθοποιός που σήμερα σβήνει 41 κεράκια στην τούρτα τη ζωή της, κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό: Ήταν μόλις 23 ετών, όταν ο φακός του σπουδαίου Bernardo Bertolucci κατέγραψε μερικές από τις πιο ερωτικές σκηνές της τελευταίας εικοσαετίας στο Dreamers.

"Έχω μία απόσταση από τους χαρακτήρες που υποδύομαι. Είναι τελείως διαφορετικοί από εμένα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχα τρελαθεί" ήταν η απάντησή της στο αμερικανικό Esquire, τον Ιούνιο του 2005, σχετικά με το αν νιώθει άβολα που ο συντάκτης την έχει δει γυμνή. Λίγο αργότερα, η συμμετοχή της στο Casion Royale, ως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά ο 007, θα την έκανε στιγμιαία μία από τις πλέον ποθητές γυναίκες του πλανήτη.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Green δε σταμάτησε ποτέ να πειραματίζεται με τη σεξουαλικότητά της μπροστά στον φακό -  από το sequel των 300 έως το Sin City 2, η Γαλλίδα ηθοποιός γνωρίζει καλά τον τρόπο για να δημιουργεί φαντασιώσεις που παίρνουν σάρκα και οστά στο μεγάλο πανί.

Μάλιστα, η εμφάνισή της στο τελευταίο είχε προκαλέσει πραγματικό σάλο. Το poster της ταινίας που κοσμεί την κορυφή του άρθρου, όπου η Green εμφανίζεται με ένα αβυσσαλέο see-through, είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων αναγκάζοντας τους παραγωγούς να το κατεβάσουν τελικά. Τι κρίμα που ο πουριτανισμός είναι ακόμη ικανός να κερδίζει μάχες παρότι έχουμε φτάσει στον 21ο αιώνα. Από την άλλη πάλι, ίσως, τελικά, η άνεση που διαθέτει η Γαλλίδα με το σώμα και την εμφάνισή της να την κάνει εκτός από τολμηρή και επικίνδυνη - μία Woman We Love που όπως θα έλεγαν και οι χαρακτήρες του Sin City αξίζει να πεθάνεις για αυτήν. 

Στις σελίδες του Esquire

Η επικίνδυνα τολμηρή Eva Green
Έβα Γκριν 3
Έβα Γκριν 1

Στα κόκκινα χαλιά

Έβα Γκριν 9
Έβα Γκριν 7
Έβα Γκριν 16
Έβα Γκριν 12
Έβα Γκριν 13
Έβα Γκριν 10
Έβα Γκριν 6
Έβα Γκριν 4
Έβα Γκριν 11
Έβα Γκριν 8
 
φωτογραφίες © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου