Η αγέρωχη λάμψη της Blake Lively

Η αμερικανίδα ηθοποιός κλείνει τα 36 και αποδεικνύει ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα Gossip Girl.

Η Blake Lively θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αν δεν είχε ύψος 178 εκατοστά, ατέλειωτα πόδια, ένα χαμόγελο που παγώνει τον χρόνο, εντυπωσιακά κατάξανθα (και όχι μόνο) μαλλιά καθώς και ένα από τα πλέον καλογυμνασμένα σώματα του Χόλιγουντ. Όσο για το εντυπωσιακό της μπούστο; Είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η Αμερικανίδα ηθοποιός, που σβήνει σήμερα 36 κεράκια, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του The Body για τη δεκαετία του 2010. Όχι, η Lively εδώ και χρόνια δεν είναι απλά το ξανθό κοριτσάκι που πρωταγωνιστούσε στο Gossip Girl.

Γεννημένη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας σε οικογένεια που ζούσε από τη show biz, βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα πλατό. Ήταν μόλις 10 χρονών όταν έπαιζε έναν μικρό ρόλο στο διαβόητο θρίλερ The Sandman.

Μπορεί να γνώρισε την πρώτη επιτυχία με μία μάλλον σαχλή εφηβική σαπουνόπερα, τα τελευταία χρόνια όμως οι επιλογές της φαίνονται να κινούνται σε τελείως διαφορετικό τόνο – από το Savages του Oliver Stone μέχρι το αγχωτικό The Shallows όπου φορώντας ένα ιδιαίτερα κολακευτικό κίτρινο μπικίνι πάλευε μόνοι της με τους καρχαρίες, η Lively έχει ανέβει επίπεδο.

"Μόλις είδα το "Σκυλίσια Μέρα” και σκέφτηκα πως θέλω να παρατήσω την υποκριτική" είχε δηλώσει στην πρώτη της συνέντευξη στο αμερικανικό Esquire πίσω στο μακρινό 2010, σχετικά με το αριστούργημα που έχει σε πρώτο πλάνο έναν νεαρό Al Pacino. Η Lively εκτός από ένα αγέρωχο, πηγαίο και ακομπλεξάριστο sexyness εκφράζει και μία ειλικρίνεια με τις δηλώσεις και τις κινήσεις της μακριά από την κάμερα – κάτι που μοιράζεται με τον σύζυγό της Ryan Reynolds.

Ποιος είπε άλλωστε ότι μία πανέμορφη star του Χόλιγουντ δεν μπορεί να υποστηρίζει φανατικά τους Δημοκρατικούς, να έχει κοινωνικές ευαισθησίες, καλλιτεχνικές βλέψεις και εντυπωσιακό IQ; Τα στερεότυπα για τις "χαζές ξανθές" δεν είναι μόνο βαρετά, είναι και επικίνδυνα και η Blake Lively είναι ένα εξαιρετικό επιχείρημα απέναντί τους.

Οι φωτογραφίες

Η αγέρωχη λάμψη της Blake Lively
Μπλέικ Λάιβλι 6
Μπλέικ Λάιβλι 2
Μπλέικ Λάιβλι 4
Μπλέικ Λάιβλι 3
Μπλέικ Λάιβλι 5
Μπλέικ Λάιβλι 7
Μπλέικ Λάιβλι 11
Μπλέικ Λάιβλι 10
Μπλέικ Λάιβλι 12

φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου