Η απάντηση της Bella Thorne στην κριτική που δέχτηκε για το OnlyFans

Έβγαλε καινούργιο βίντεοκλιπ. Προκλητικό βιντεοκλίπ. Πολύ προκλητικό βίντεοκλιπ.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 16 Δεκεμβρίου 2020

Αν θέλεις να δεις τον πιο προκλητικό social media λογαριασμό της Bella Thorne, θα πρέπει να πληρώσεις. Η 23χρονη influencer/ηθοποιός/τραγουδίστρια ήταν μία από τις πρώτες starlet που αγκάλιασαν το OnlyFans, μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό, αποκομίζοντας στην πορεία και ήδη από τις πρώτες μέρες 1 εκ. δολάρια. Καθόλου άσχημα, δηλαδή, για ένα νέο μέσο που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε soft πορνό και κλειδαρότρυπα.

Τότε, η Thorne είχε δεχθεί δριμεία κριτική. Όχι μόνο για το γεγονός ότι ακροβατεί ανάμεσα στην πρόκληση και την εμπορεία της γυμνής της εικόνας, αλλά και επειδή οι sex workers που έχουν βρει καταφύγιο στο OnlyFans νιώθουν ότι η παρουσία όλων αυτών των starlets θα τους στερήσει τη δουλειά, τώρα μάλιστα που την έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ εξαιτίας της Covid-19. 

Η απάντηση

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Αρχικά, η 23χρονη Thorne, παρότι έβγαζε πακτωλό χρημάτων από τη νέα social media business που έστησε, έδειχνε να κρατά απολογητική στάση. Άλλωστε, ήταν μία από τις πρώτες που το τόλμησε; Ή μήπως όχι; "Όλος ο κόσμος ανεβαίνει στο καράβι του OnlyFans, μόνο εμένα χτύπησαν επειδή το έκανα πρώτη" έγραψε σε ένα Instagram story περνώντας στην αντεπίθεση.

"Όποιος παρακολουθεί το newsfeed μου ακολουθεί τα βήματά  μου. Όταν όμως με "χτυπούσαν", όλοι σας κρυβόσασταν από τον φόβο. Αυτό συμβαίνει συνέχεια με μένα" έγραψε δεικτικά και προκλητικά σε άλλο story, συμπληρώνοντας την ανάρτηση με ένα ειρωνικό "hahahahaha". Σε ποιος αναφερόταν; Λογικά, σε εκείνες που πρώτα της την "έπεσαν" ιντερνετικά και μετά βρέθηκαν και αυτές να διατηρούν λογαριασμό στο OnlyFans.

Βέβαια, από τους 24,3  εκ. followers που διατηρεί, δεν ήταν εκείνοι που φρόντισαν να την προσγειώσουν απότομα, θυμίζοντας της ότι δεν ήταν εκείνη η πρώτη starlet που δοκίμασε την τύχη της στο ΟnlyFans.

Μικρή σημασία όμως φαίνεται να έχει αυτό, καθώς η πραγματική απάντηση  της Thorne κρύβεται στο νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο SFB (Stupid F*cking B*tch).  Άλλη μία δηλαδή προσπάθεια να αποδείξει ότι αυτήν την στιγμή είναι η βασίλισσα της πρόκλησης στις Η.Π.Α ξεπερνώντας ακόμα και τη Miley Cyrus. Μία προσπάθεια που ήδη έχει πιάσει τα 1,5 εκ. views στο YouTube.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Girls