Και ξαφνικά, η Kylie Jenner επαναφέρει το upside-down μπικίνι

Η οικογενειοκρατία Kardashian - Jenner ευθύνεται για την επιστροφή ενός από τα πιο σέξι trends που είδαμε ποτέ στα social media.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 11 Φεβρουαρίου 2021

Το trend που ξαφνικά θυμήθηκε η Kylie Jenner μες το καταχείμωνο (σχεδόν δηλαδή) είναι ό,τι πιο σέξι έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στον θαυμαστό κόσμο των social media.  

Το underboob μπικίνι είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει η ετυμολογία της λέξης: Φέρνει τα πάνω κάτω στο μαγιό που φοριέται ανάποδα και προσφέρει λίγη παραπάνω "θέα" από το στήθος που το υποστηρίζει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι οι Kylie και η Kardashian "κλίκα" της δεν είναι η πρώτη που το σκέφτηκε. Όταν το πρωτοείδαμε το 2018 από την Ιταλίδα influencer Valentina Fradegrada, από τους περισσότερους χαρακτηρίστηκε ως "το χειρότερο πράγμα στο Instagram", άσχετα αν τα ΜΜΕ γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιστρέψει δριμύτερο. 

Ειδικά τώρα, που το υιοθέτησε η νεότερη Jenner και σιγά σιγά ακολούθησαν και οι υπόλοιπες αδερφές, αναμένεται να γίνει πιο viral από ποτέ. Για να μη μπούμε σε περιττές λεπτομερείς περιγραφές, ρίξε μια ματιά στις υπόλοιπες φωτογραφίες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Πρόκειται για την επιτομή του "μία εικόνα χίλιες λέξεις". Και λογικά, δε χάλασε κανέναν που το είδε.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Girls