Olivia Wilde, A Woman We Love

Το ψευδώνυμό της αποτελεί φόρο τιμής στον Oscar WIlde.

Η Olivia Wilde -που γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, το 1984- ήταν, είναι και θα είναι σέξι και wild. Η αμερικανίδα ηθοποιός που έχει ρίζες από την Ιρλανδία, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, από μικρή βάλθηκε να δικαιώσει το ψευδώνυμό της· όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν, λίγες ώρες αφού γεννήθηκε έγδαρε το πρόσωπό της με τα νύχια της. Μια μικρή ουλή στο δεξί μάγουλο είναι το αναμνηστικό της πρώτης της, ατίθασης συμπεριφοράς.

Προέρχεται από μια οικογένεια δημοσιογράφων και συγγραφέων, η οποία στο άκουσμα της λέξης "ηθοποιός" έβγαζαν φλύκταινες. Όταν πάτησε πόδι, οι γονείς της την έστειλαν επίτηδες να δουλέψει σ' ένα γραφείο που κανόνιζε κάστινγκ στο Λος Άντζελες για να δει τη "γλύκα". Όπως φαίνεται το σχέδιο τους γύρισε μπούμερανγκ.

Η Olivia Jane Cockburn άλλαξε το επίθετό της όταν ήταν μαθήτρια λυκείου σε Wilde, ώστε να τιμήσει τη θεία και τον παππού της, οι οποίοι ήταν συγγραφείς και "έκοβαν φλέβα" για τον Oscar Wilde.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά House ωστόσο, απασχόλησε τα μίντια πολλά χρόνια μετά όταν έκανε σχέση με τον Harry Styles, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας Don't Worry Darling. Μία σχέση ωστόσο, που δεν κράτησε πολύ. Πριν από τον Harry Styles ωστόσο, η Wilde υπήρξε για 9 ολόκληρα χρόνια παντρεμένη με τον Jason Sudeikis, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και δύο παιδιά. Τον 10χρονο Otis Alexander και την 8χρονη Daisy Josephine. 

Μετά από όλα αυτά πάντως, καταλήγουμε πως είτε παντρεμένη, είτε χωρισμένη, είτε απλώς ελεύθερη, η Olivia Wilde μας αρέσει πολύ. Ακριβώς όπως είναι.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου