Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας με την Yanet Garcia

Πιθανότατα η πιο γοητευτική μετεωρολόγος του πλανήτη και σίγουρα a woman we love.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 23 Μαρτίου 2021

Κάθε χρόνο στις 23 Μαρτίου, ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (ΠΜΟ) γιορτάζει την έναρξη ισχύος της Σύμβασης για την ίδρυση του (στις 23 Μαρτίου 1950). Η Παγκόσμια Μετεωρολογική Ημέρα πραγματοποιείται τιμά την ουσιαστική συμβολή των Εθνικών Μετεωρολογικών και Υδρολογικών Υπηρεσιών στην ασφάλεια και την ευημερία της κοινωνίας και γιορτάζεται με δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. 

Καλά όλα αυτά. Αλλά τα δελτία καιρού πέρα από χρήσιμα, θα ήταν και κάπως αδιάφορα για όλους αν δεν υπήρχαν οι παρουσιαστές τους, που συχνά πυκνά διεκδικούν ακόμη και τον τίτλο του σταρ. Μία τέτοια είναι και η Yanet Garcia, η οποία ξεχωρίζει για την αξιοθαύμαστη σιλουέτα της και πιο συγκεκριμένα για ένα καλοφτιαγμένο σημείο του κορμιού της.

 

H 30χρονη παρουσιάστρια, με μια πρώτη ματιά στο γυαλί, μοιάζει να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Μέχρι τη στιγμή που θα γυρίσει προφίλ.

 

Η  Garcia έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε αρκετά δημοφιλή τηλεπερσόνα στη χώρα της, το Μεξικό, συμμετέχοντας σε διάφορα shows, καθημερινές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές, πέρα από το να παρουσιάζει τον καιρό.

 

Ευτυχώς για κάθε ενδιαφερόμενο, φροντίζει να ενημερώνει τακτικά τον λογαριασμό της στο Instagram, για να έχει ο καθένας -ιδιαίτερα ο αντρικός πληθυσμός- σφαιρική άποψη και ενημέρωση, πέρα από το πού θα βρέξει ή πού θα σημειωθούν καύσωνες.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Girls