Mel Jarnson, το νέο μας κόλλημα έρχεται από το Mortal Kombat

Η 23χρονη Αυστραλή ηθοποιός έκανε δυναμική είσοδο στις καρδιές μας.

To 2021 είναι μία χρονιά που η Mel Jarnson δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η 23χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία (γεννημένη στο Σίδνεϊ, την 1η Φεβρουαρίου 1998) προσπαθούσε για καιρό να κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο και αυτό μάλλον είναι ο ρόλος της ως Nitara στο Mortal Kombat του Simon McQuoid.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες ταινίες που βασίζονται σε video games

Δυστυχώς για την ίδια, το φινάλε της στην ταινία είναι λίγο βάρβαρο καθώς στη μονομαχία της με τον Kung Lao (Max Huang) κόβεται στη μέση. Συμβαίνουν αυτά, σε επόμενο ρόλο μάλλον θα έχει καλύτερη τύχη.

Το προφίλ

Γεννημένη κα μεγαλωμένη στην Αυστραλία, η Mel Jarnson έχει ένα πολύ ενδιαφέρον background: Ο πατέρας της είναι Ταϊλανδός και η μητέρα της λευκή. Η οικογένεια βρέθηκε στην Αυστραλία εξαιτίας της δουλειάς του μπαμπά Jarnson (σ.σ. είναι διπλωμάτης), ενώ έχουν κατά καιρούς μείνει ακόμη στην Γερμανία και την Ινδία. Το εξωτικό της παρουσιάστικό είναι η πειστικότερη απόδειξη για το γοητευτικό γονιδιακό blending.

Η ίδια δηλώνει εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη όσον αφορά περιβαλλοντικά θέματα και έχει έναν σκύλο που ονομάζεται Yogi. Όλα τα υπόλοιπα γι' αυτήν μας τα λένε οι φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Aς μιλήσει η εικόνα λοιπόν.


Διάβασε ακόμη για την πληθωρική και ακαταμάχητη Christina Hendricks, την Ana de Armas που είναι το τέλειο Bond girl και την αέναη μεγαλοπρέπεια της Penelope Cruz.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου