Η Έλενα Παπαρίζου ήταν, είναι και θα είναι θεά

Βαθιά υπόκλιση στην Έλενα της καρδιάς μας.

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1982 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από γονείς Έλληνες μετανάστες. Από μικρή ηλικία εκδήλωσε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, μπαλέτου και παραδοσιακών χορών. Τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά σε ελληνικό κοινό το τραγούδι του Χρήστου Δάντη "Μωρό μου", σε ηλικία 11 ετών. Σε ηλικία 17 ετών σχημάτισε το συγκρότημα "Antique" με τον παιδικό της φίλο, Νίκο Παναγιωτίδη.

Το 2001 το συγκρότημα έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της Εurovision με το τραγούδι "I would die for you” και κατέκτησε την τρίτη θέση. Από το 2003 η Έλενα Παπαρίζου ακολουθεί σόλο καριέρα.

Το 2005 συμμετείχε στη Eurovision με το κομμάτι "My number one” κατακτώντας την πρωτιά. Εκτός από τη Eurovision έχει κερδίσει και άλλα μουσικά βραβεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ οι δίσκοι της έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία

To 2015 συμμετείχε στο μιούζικαλ "Nine”, όπου πήρε εξαιρετικά καλά σχόλια. Φέτος την είδαμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτού του κριτή, καθώς βρισκόταν στο "The Voice”. Βέβαια σαν κριτή την είχαμε δει και στο "Dancing on ice”, το 2011.

Πέρα από όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου παραμένει μία από τις ομορφότερες και πιο σέξι Ελληνίδες, ό,τι κι αν γράφουν κάποιοι στα social media, ειδικά μετά την εμφάνισή της στην βραδιά της Eurovision.

Ας μιλήσει η εικόνα

Κείμενο από Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου