Η γυμνή αλήθεια της Demi Rose στο OnlyFans

Τι θα δείχνει στο OnlyFans η πληθωρική και χαροκαμένη Βρετανίδα στάρλετ του Instagram.

Αν δες διαβάζεις τα βρετανικά tabloids που έχουν αρχίσει να βουίζουν για την παρουσία της στο OnlyFans, το πιο πιθανό είναι την Demi Rose Mawby να την έχεις δει μόνο στο Instagram. Τι πρέπει να ξέρεις για την πάρτη της; Είναι από το Μπέρμινγκχαμ, μετράει 26 Μάηδες πάνω στη Γη, τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει πάνω από 16 εκατομμύρια followers. Τώρα, γιατί έγινε διάσημη; Το μπούστο της πρέπει να έπαιξε έναν κάποιο ρόλο.

Ενδυνάμωση και fashion editorials

Στο σχολείο της έκαναν bullying και πριν δύο χρόνια έχασε και τους δύο της γονείς. Τα lockdowns που ήρθαν στο καπάκι την καταρράκωσαν. Ευτυχώς, με το που άνοιξαν ξανά τα σύνορα, πήγε στην Ίμπιζα για να ξεφύγει από την κατάθλιψη και συνέχισε να κάνει εκεί φωτογραφίσεις. Οι ακόλουθοί της στο Instagram αποτέλεσαν όλη εκείνη την περίοδο ένα καταπληκτικό υποστηρικτικό σύστημα για την ίδια, καθώς λάμβανε κυρίως θετικά μηνύματα. Όσο για τα αρνητικά; Είναι πεπεισμένη ότι πάντα προέρχονται από haters και trolls.

Το στίγμα του OnlyFans

Παρά τους followers της, η γλυκιά μας η Demi Rose ήθελε να έχει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο τι ποστάρει, αλλά και να βγάζει περισσότερα χρήματα από τα posts της. Κι αυτό γιατί δεν είχε κεφαλαιοποιήσει κατά τη γνώμη της την πληθώρα των ακολούθων της, με τις περισσότερες φωτογραφίες που συνεχίζει να ανεβάζει να μην είναι "πληρωμένες", αν και έχει συνεργαστεί με αρκετές μεγάλες εταιρείες μόδας.

Έτσι, έπειτα από πολλές προτάσεις που δέχτηκε, πήρε την απόφαση να εγγραφεί στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Σε αυτή συμμετέχουν κάθε λογής δημιουργοί περιεχομένου, από personal trainers μέχρι beauty bloggers, παρότι έχει γίνει κυρίως γνωστή για το περιεχόμενό της το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες. Κοινώς, για το πορνό.

> Διάβασε ακόμα: OnlyFans: Κάτι ανάμεσα σε πορνό και κλειδαρότρυπα

Η γυμνή αλήθεια της Demi Rose στο OnlyFansGetty Images

Αφού είδε πολλούς άλλους δημιουργούς περιεχομένου και καλλιτέχνες όπως η Cardi B και ο Tyga να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για να δείξουν στους fans τους εικόνες από τα παρασκήνια των φωτογραφίσεών τους, σκέφτηκε ότι μάλλον το έδαφος και για τη δική της είσοδο είχε ωριμάσει.

> Διάβασε ακόμα: Η Anna Nicole Smith κυνήγησε μέχρι θανάτου το American Dream

Τι θα δείχνει στο OnlyFans

Τα posts της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι διαφορετικά από αυτά που ανεβάζει στους άλλους λογαριασμούς της στα social media. Μπορεί να περιλαμβάνουν βίντεο που θα τη δείχνουν να μαγειρεύει ή να παίζει άρπα με τα εσώρουχά της. Πάντως, πριν αποφασίσεις να την ψάξεις στο OnlyFans, ρίξε μία ματιά στο πληθωρικό της Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου