Sarah Shahi, η cheerleader της καρδιάς μας

Η Billie του Sex/Life στο Netflix δικαίως έχει τραβήξει την προσοχή μας.

Για να προφέρεις σωστά το πραγματικό της όνομα, το πιο πιθανό να περάσουν μερόνυχτα ολόκληρα. Με πλήρη αυτογνωσία λοιπόν, η Aahoo Jahansouzshahi συστήθηκε στο κοινό ως Sarah Shahi και τελευταία την καμαρώνουμε στο Sex/Life του Netflix, το οποίο συγκαταλέγεται στις πρώτες προτιμήσεις των συνδρομητών. Με αφορμή λοιπόν, το ρόλο της Billie, ρίχνουμε μία σύντομη ματιά στο who is who της ηθοποιού που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι χαμένη -και μακράν η πιο γυμνασμένη- αδερφή των Kardashians.

 

Τα πρώτα βήματα

H Aahoo (γαζέλα στην περσική γλώσσα) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας στις 10 Ιανουαρίου του 1980 από Ιρανό πατέρα και Ιρανοϊσπανίδα μητέρα, οι οποίοι πήραν διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Η Aahoo αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της πολύ νωρίςλόγω bullying στο σχολείο και επέλεξε το Sarah εξαιτίας ενός ομότιτλου τραγουδιού που της άρεσε. Από τα 8 της χρόνια, οι γονείς της την έβαζαν να παίρνει μέρος σε καλλιστεία, ενώ στο σχολείο ήταν αρχηγός στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ.

Στη συνέχεια, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει μία καριέρα στην υποκριτική, έγινε μαζορέτα στους Dallas Cowboys Cheerleaders (1999–2000) χωρίς να έχει ξαναασχοληθεί με τον τομέα. Λίγο αργότερα, μετακόμισε στο Λος Άντζελες. 

>Διάβασε ακόμη: Αξίζει να δεις το Sex/Life στο Netflix;

Η καριέρα στην υποκριτική 

Στα γυρίσματα της ταινίας Dr. T and the Women in Texas στην οποία συμμετείχε σε ασήμαντο ρόλο, η Shahi γνώρισε το σκηνοθέτη Robert Altman, ο οποίος την ενθάρρυνε να πάει στο Χόλιγουντ και να κυνηγήσει εκ νέου μία καριέρα εκεί. Ακολούθησε τη συμβουλή του και έτσι βρέθηκε να παίζει σε πολλές σειρές, μεταξύ των οποίων τα Alias, Dawson's Creek και Supernatural για να μεταπηδήσει στη δεύτερη σεζόν του The L Word όπου παρέμεινε μέχρι και την 3η. Ακολούθησαν συμμετοχές στα The Sopranos και Chicago Fire, όπως και ένας πρωταγωνιστικός ρόλος (Dani Reese) στο Life με τον Damian Lewis. Η Shahi παρότι απέκτησε στο ενδιάμεσο τρία παιδιά, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, ώσπου ήρθε η Billie του Sex/Life στο Netflix για να αναθερμάνει το ενδιαφέρον μας για αυτήν. 

Η προσωπική ζωή 

Η Shahi παντρεύτηκε τον ηθοποιό Steve Howey το 2009 στο Λας Βέγκας. Την ίδια χρονιά απέκτησαν ένα γιο και έξι χρόνια αργότερα τα δίδυμά τους, ενώ από τον Ιανουάριο του 2021 είναι και επισήμως διαζευγμένοι. 

Στην παρούσα φάση, η 41χρονη ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Sex/Life Αυστραλιανό ηθοποιό Adam Demos, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και έκτοτε είναι μαζί.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου