Selena Gomez, A Woman We Love

Η πριγκίπισσα της pop γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 22 Ιουλίου του 1992.

Με πεδίο επιλογής την παγκόσμια σόουμπιζ, η σκέψη του απόλυτου girlfriend σταματά με ευκολία στο όνομα της Selena Gomez. Το 30χρονο πλέον κορίτσι που γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 22 Ιουλίου του 1992, και που για πολλούς θεωρείται η πριγκίπισσα της σύγχρονης pop μουσικής μαζί με την Ariana Grande, είχε δείξει από πολύ νωρίς ότι θα μας απασχολούσε στο μέλλον.

Γεννημένη στο Τέξας από Μεξικανό πατέρα και μητέρα με ιταλικές ρίζες, ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 10 ετών, μέσα από την παιδική εκπομπή Barney & Friends, ενώ στην εφηβεία της έγινε περισσότερο γνωστή ως Alex Russo στη σειρά της Disney, Wizards of Waverly Place. 

Η επιτυχημένη πορεία στον κινηματογράφο και τη μουσική

Παράλληλα με την τηλεοπτική της επιτυχία, η ανεπιτήδευτα όμορφη Gomez δοκίμαζε τις δυνάμεις της και στον κινηματογράφο από το 2008 με το Another Cinderella Story, για να καταλήξει 11 χρόνια αργότερα, μούσα του Woody Allen στο A Rainy Day in New York. Ταυτόχρονα επίσης, έκανε ισχυρή είσοδο στη μουσική βιομηχανία, βλέποντας το πρώτο της (συνεργατικό με την μπάντα της Selena Gomez & the Scene) album Kiss & Tell να κυκλοφορεί το 2009.

Χρειάστηκε περίπου 4 χρόνια για να αποφασίσει ότι της ταιριάζει περισσότερο μία solo και κυρίως πιο "ενήλικη" πορεία, οπότε τα 2013, 2015 και 2020 έβγαλε τους δίσκους Stars Dance, Revival και Rare αντίστοιχα - όλα κατέληξαν στην κορυφή του US Billboard 200 με μετέπειτα χρυσές πωλήσεις.

Από αυτά, 8 της τραγούδια (Come & Get It, The Heart Wants What It Wants, Good for You, Same Old Love, Hands to Myself, We Don't Talk Anymore με τον Charlie Puth, It Ain't Me με τον Kygo) έφτασαν ως το top 10, με το Lose You to Love Me να φτάνει ως το νο1. 

Η παγκόσμια αναγνώριση

Από το 2017 και σύμφωνα με το Billboard, το πολυεργαλείο Gomez έχει πουλήσει πάνω από 7 εκατ. album και 22 εκατ. singles παγκοσμίως.  Έχει λάβει διάφορες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων η βράβευση ως γυναίκα της χρονιάς του Billboard για το 2017. Για μία περίοδο, ήταν η διάσημη με τους περισσότερους ακολούθους στον κόσμο, ωστόσο αυτό άλλαξε όταν αποφάσισε να απέχει από τον κόσμο των social media για ένα χρονικό διάστημα.

Η Gomez παρεμπιπτόντως, διαπρέπει και ως επιχειρηματίας, καθώς διαθέτει σειρά μακιγιάζ, ρούχων, τσαντών χειρός, αρωμάτων με την υπογραφή της, όπως και μία εταιρεία παραγωγής ονόματι July Moonhead Productions. Τέλος, στα 17 της υπήρξε πρέσβειρα της Unicef, ενώ όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται τακτικά με ποικίλες φιλανθρωπικές οργανώσεις σχετικά με ζητήματα που την απασχολούν προς όφελος του πλανήτη και της κοινωνίας.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου