Hannah Waddingham, έχεις την προσοχή μας

Η προτεινόμενη για Emmy Αγγλίδα ηθοποιός αποτέλεσε μία από τις πιο under the radar παρουσίες του Game of Thrones και είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται με το Ted Lasso.

Ερώτηση: Πώς σου είχε φανεί η Hannah Waddingham στο Game of Thrones; Φυσικά και δεν έχεις ιδέα για ποια ακριβώς μιλάω. Διόρθωση: Σου λέει κάτι όνομα Septa Unella; Για να βοηθήσω περαιτέρω, αποκλείεται να μη θυμάσαι το περιβόητο Walk of Shame της Cersei Lannister (Lena Headey). Ωραία, μάθε πως η τύπισσα που εκφωνούσα το περίφημο ‘shame’ ήταν ο χαρακτήρας της 48χρονης σήμερα Λονδρέζας, που είδε την καριέρα της να παίρνει τα πάνω την τελευταία διετία, χάρη στο υπέροχο Ted Lasso του Apple TV+

Η σιδηρά κυρία της AFC Richmond

Η Rebecca Welton (ο χαρακτήρας που υποδύεται στο Ted Lasso) ήταν ένας ρόλος που αρχικά δεν τη συγκινούσε. Βασικά, σκόπευε να απορρίψει την πρόταση που της έγινε, παρότι ταξίδεψε μέχρι το Λος Άντζελες για να κάνει ένα δοκιμαστικό μαζί με τον Jason Sudeikis.

"Πήγα στο αεροδρόμιο στις 7 το πρωί και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πιω ένα ποτήρι σαμπάνια. Σκεφτόμουν πως κάνω αυτό ταξίδι σαν σύντομες διακοπές. Να μπω στο αεροπλάνο, να δω μερικές ταινίες, να μεθύσω, να φτάσω στο ΛΑ, να αρνηθώ και να γυρίσω πίσω" λέει η ίδια μιλώντας στο αμερικανικό Esquire.

Hannah Waddingham, έχεις την προσοχή μαςApple

Μόλις έφτασε στην Καλιφόρνια, συνάντησε μερικές φίλες της, βγήκε για φαγητό και την επόμενη ημέρα βρέθηκε στο studio με τον Sudeikis. Η χημεία τους ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Έφυγε χωρίς να απαντήσει στην πρόταση της Apple. Επέστρεψε στο Λονδίνο περιμένοντας. Μετά από 10 ημέρες, είχε κερδίσει το ρόλο που δεν ήθελε. Το αποτέλεσμα αποζημίωσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Το προφίλ

Η γεννημένη στο Λονδίνο το 1974 Hannah Waddingham έγινε γνωστή κυρίως στο West End, με παρουσία σε σημαντικές παραστάσεις όπως τα Spamalot, Into the Woods και The Wizard of Oz, που της χάρισαν μεταξύ άλλων και υποψηφιότητες για Βραβεία Ολίβιε (σ.σ για εξαιρετικά επιτεύγματα στον χώρο του επαγγελματικού θεάτρου).

Η μητέρα της, Melodie Kelly, υπήρξε τραγουδίστρια της όπερας, όπως και οι δύο γιαγιάδες της. Η αναγνώριση για την ίδια έφτασε στις αρχές της δεκαετίας του 2010, ενώ προηγουμένως είχε προσπαθήσει να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι, με το κομμάτι της Our Kind of Love, να καταγράφει συμπαθητική πορεία στο UK Singles Chart, πίσω στις αρχές του Μιλένιουμ. 

ΧΑΝΑ ΓΟΥΑΝΤΙΓΧΑΜ TED LASSO 1Getty Images

H ίδια συνδυάζει το πολυδιάστατο ταλέντο της με την επιβλητική πλην όμως κομψότατη παρουσία της, το δυναμικό σεξ απίλ και μία σπάνια αίσθηση του χιούμορ.

Η ζωή τα έφερε έτσι, που η καθολική αναγνώριση ήρθε μέσα από μία τόσο feelgood δουλειά όπως είναι το Ted Lasso. Ας είναι.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου