Megan Fox: Η αυτοκράτειρα είναι σχεδόν γυμνή

Η σταρ, το αγόρι της, το μωρό τους που δεν έχει ακόμη συλληφθεί και η αραχνοΰφαντη ψευδαίσθηση που φόρεσε αντί για φόρεμα στα VMAs του MTV.

Η Megan Fox -ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια εσωρούχων και κυρίως sex symbol- τελευταία έχει πάρει έναν διαφορετικό στιλιστικό (και όχι μόνο) δρόμο από αυτόν που την έκανε όνομα στο ευρύ κοινό. Τη βλέπουμε, λοιπόν, με ενδιαφέρον, τεράστιο ενδιαφέρον να βαδίζει με χάρη, σαν ελαφίνα, σε νέα μονοπάτια, απάτητα, αβάδιστα. Χθες μάλλον έφτασε στον προορισμό της (δεν θέλουμε να πάει παραπέρα), όταν φόρεσε το "γυμνό φόρεμά" της δια χειρός Mugler στα VMAs του MTV.

Megan Fox: Η αυτοκράτειρα είναι σχεδόν γυμνήGetty Images

Εκεί-εκεί, στο κόκκινο χαλί

Το κορίτσι με τη μακριά κυμματιστή μαύρη κόμη έσκασε μύτη στο κόκκινο χαλί του event παρέα με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly -μουσικό, ηθοποιό, fashion icon και πιο ταλαντούχο αγόρι του κόσμου σύμφωνα με την ίδια- ο οποίος άστραφτε και βροντούσε μέσα στην κόκκινη στραφταλιζέ παγιέτα του συνολακίου του. 

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε η σταρ στο Entertainment Tonight, το φόρεμα a.k.a. αραχνοΰφαντη ψευδαίσθηση που φόρεσε το διάλεξε ο αγαπημένος της, λέγοντάς της "Θα μείνεις γυμνή απόψε". Εκείνη συμφώνησε με ένα "Ό,τι πεις εσύ, daddy!".

> Διάβασε ακόμα: Η Megan Fox και το σουτιέν της στο εξώφυλλο του Basic

Το ζευγάρι, εκτός από μαζί στη ζωή είναι μαζί και στο βιντεοκλίπ του Bloody Valentine, ενώ, αν όλα πάνε καλά και δεν χωρίσουν, ίσως ξαναδούμε τη Fox σε βίντεο του συντρόφου της, αν και του έχει θέσει ρήτρα.

"Δεν του επιτρέπεται να έχει άλλα τσουλάκια στα βιντεοκλίπ του, είτε θα έχει τη βασίλισσα είτε καμία", είπε αστειευόμενη ενώ ο MGK γελούσε πίσω της. Την ίδια λαμπερή βραδιά, έτσι για να ακουστεί κι άλλο το όνομά τους και να καθιερωθούν ως power couple, ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στον αγαπημένο της και τον Conor McGregor, όταν σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο πρώτος αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον οξύθυμο βασιλιά του UFC. 

MEGAN FOXGetty Images

Ετοιμάζεται να γίνει μανούλα;

Κατά τη διάρκεια των βραβείων, η Megan Fox και η Kourtney Kardashian (που βγαίνει με τον ντράμερ και παραγωγό του MGK), παρουσίασαν στο κοινό τους "πατεράδες των μελλοντικών μωρών τους". Ναι, έτσι τους αποκάλεσαν. Με έναν πόνο, κορίτσια.

> Διάβασε ακόμα: Megan Fox, το sex symbol του 21ου αιώνα

Κατά τ' άλλα, εμάς από τα φετινά VMAs επιτρέψτε μας να κρατήσουμε την εμφάνιση της Madonna ως dominatrix, τη στιγμή που πειστήκαμε ότι η Olivia Rodrigo είναι η νέα παγκόσμια υπερδύναμη της μουσικής βιομηχανίας και το ότι το βραβείο Video for Good το απέσπασε η Billie Eilish για το Your Power

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου