Όταν η Kate Winslet φωτογραφιζόταν για το Esquire

Η πιο χαρισματική ηθοποιός της γενιάς της κλείνει σήμερα τα 46 και εμείς ανατρέχουμε στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση ever.

Έχει κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Σφραγισμένα Χείλη, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, τρία βραβεία BAFTA, ένα βραβείο BIFA, ένα βραβείο Emmy, ένα βραβείο Grammy, ένα βραβείο AACTA και τρία βραβεία Guild ως κινηματογραφική ηθοποιός. Είναι η νεαρότερη ηθοποιός που έχει λάβει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ (με επτά συνολικά) καθώς και μια από τις ελάχιστες που κέρδισε τρία από τα τέσσερα αμερικανικά βραβεία EGOT. Παράλληλα, έχει βραβευτεί από την Αυστραλιανή Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης και Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου, μεταξύ άλλων, καθώς και το τιμητικό βραβείο César το 2012. Δεν τα λες και λίγα αυτά που έχει πετύχει η Kate Winslet στην καριέρα της. 

Μία διαφορετική συνέντευξη στο Esquire

Η Αγγλίδα ηθοποιός από το Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας κλείνει σήμερα τα 47 (γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1975) και με αφορμή τα γενέθλιά της ανατρέχουμε στα όσα είχε πει -και αποκαλύψει- στο βρετανικό Esquire, πίσω στον Νοέμβριο του 2015. Ναι, τότε που είχε κάνει και την πιο σέξι φωτογράφισή της, ποζάροντας για τον Alexi Lumbomirski. Παραθέτουμε κάποιες από τις καλύτερες ατάκες της και μερικές από τις φωτογραφίες. 

> Λατρεύω τα χέρια μου. Μπορώ να δω τη ζωή μου περισσότερο μέσα από αυτά, παρά από το πρόσωπό μου.

> Θα έλεγα τα οπίσθιά μου, γιατί πιστεύω πως είναι σημαντικό να αναφέρω κάτι τέτοιο. Είμαι η Kate Winslet και μιλάω σε ένα αντρικό περιοδικό, πρέπει να πω κάτι για τα οπίσθιά μου.

> Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει να είναι η Kate Winslet. Μου αρέσει που είμαι εγώ όμως. 

> Δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο. Είχε τελειώσει για μένα μέχρι τα 15, γνώριζα τι ήθελα να κάνω. Δεν ήταν φυσιολογικό αλλά τα κατάφερα. 

> Πολλοί νομίζουν ότι έγινα πλούσια στον Τιτανικό. Αυτό είναι μία τεράστια παρανόηση. Ήμουν 19 τότε, κανε΄ςι δεν ήξερε ποια στο διάβολο είμαι.

> Ο Leo (DiCaprio) είναι ο πιο στενός μου φίλος από το χώρο του θεάματος. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε συχνά αλλά πάντοτε έχουμε μία ιδιαίτερη επικοινωνία. 

> Στο μόνο πράγμα που είμαι συνεπής στους χρόνους μου είναι η δουλειά. Γενικά αργώ. Και αργώ πολύ. 

> Πολλοί εκπλήσσονται όταν με ακούν να μιλάω. Βρίζω πάρα πολύ. Δεν είμαι η τυπική ευγενική Αγγλία που αρκετοί πιστεύουν πως είμαι. Είναι λίγο περίεργο.

Ας μιλήσουν οι εικόνες

Όταν η Kate Winslet φωτογραφιζόταν για το EsquireAlexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 2Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 8Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 7Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 5Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 4Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 3Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 1Alexi Lumbomirski/ Esquire UK
ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ 6Alexi Lumbomirski/ Esquire UK

Να τα εκατοστήσεις Kate.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου