Margaret Qualley, έχεις -ξανά- την προσοχή μας

Το next best thing του Χόλιγουντ και η διαδρομή από το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" και τον Tarantino μέχρι την κορυφή του Netflix.

Στις υψηλότερες κορυφές του Netflix όσον αφορά τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτής της περιόδου και κάπου εκεί κοντά στο Παιχνίδι του Καλαμαριού, έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες η σειρά Οικιακή Βοηθός (ή Maid αν προτιμάς, όπως είναι ο κανονικός της τίτλος). Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Margaret Qualley, ένα κορίτσι που δε σου είναι και παντελώς άγνωστο. 

Το προφίλ

Η Margaret Qualley γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1994 στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Ασχολήθηκε αρχικά με τον κλασικό χορό -φοίτησε στα φημισμένα American Ballet Theatre- και το μόντελινγκ.

> Διάβασε ακόμη: Bella Thorne, ασταμάτητα προκλητική

Η μελαχρινή πρασινομάτα καλλονή χρωστάει την εντυπωσιακή ομορφιά της στη διάσημη μητέρα της, Andie MacDowell και τον γοητευτικό πατέρα της, πρώην μοντέλο Paul Qualley, που παντρεύτηκαν το 1986 και πήραν διαζύγιο το 1999 - η μεγαλύτερη αδελφή της είναι η Rainey Qualley, επίσης ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια.

Margaret Qualley, έχεις -ξανά- την προσοχή μας
Μάργκαρετ Κουάλεϊ

Στα 17 της αποφάσισε να κρεμάσει τις πουέντ και να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Σπούδασε στο Royal Academy of Dramatic Art στο Λονδίνο και στα 19 συμμετείχε στην πρώτη της ταινίας, το Palo Alto της Gia Coppola. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, συμπρωταγωνιστώντας με τον Justin Theroux στη σειρά που την ανέδειξε, το The Leftovers (2014-2017).

> Διάβασε ακόμη: Η Ana De Armas είναι το διαφορετικό Bond girl που είχαμε ανάγκη

 Ο πρώτος της ρόλος σε blockbuster ήταν το 2016 στην κωμική περιπέτεια "Τα Καλά Παιδιά" του Shane Black με τους Russell Crowe και Ryan Gosling και ο δεύτερος ήταν ουσιαστικά αυτός που της έδωσε ο Tarantino στο "Κάποτε στο Χόλιγουντ".

Μάργκαρετ Κουάλεϊ
Μάργκαρετ Κουάλεϊ

Ακολούθησε ο πρώτος της ουσιαστικά μεγάλος πρωταγωνιστικός ρόλο στο σελιλόιντ, ως συμπρωταγωνίστρια της Sigourney Weaver στην ταινία που άνοιξε την αυλαία της περσινής Μπερλινάλε, το My Salinger Year. Εκεί, υποδύθηκε τη νεαρή ποιήτρια Joanna που δουλεύει ως βοηθός στο λογοτεχνικό πρακτορείο της Margaret (Weaver) και απαντά στα γράμματα θαυμαστών του συγγραφέα J. D. Salinger.

Στο Instagram

Ασφαλώς, η 26χρονη ηθοποιός έχει μεγάλη βάση θαυμαστών στα social media, με το Instagram account της να αριθμεί κάτι παραπάνω από 832.000 followers. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου