Η ήρεμη δύναμη της Αφροδίτης Λιάντου

Η 22χρονη ηθοποιός δοκιμάζει τις δυνάμεις της στη μεγάλη σκηνή και, κυρίως, ζει τη στιγμή.

Από το Λονδίνο και το ACM (Academy of Contemporary Music) για σπουδές στη μουσική, στην prime time ζώνη του Mega Channel. Η 22χρονη Αφροδίτη Λιάντου ξέμεινε –όπως χαρακτηριστικά λέει– λόγω κορονοϊού στην Ελλάδα, δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική και, κυρίως, ζει τη στιγμή.

Ένα τηλεφώνημα στις 11 το βράδυ, 3 ραντεβού (τα δύο εκ των οποίων μέσω skype) και ένα μήνυμα μέσω Instagram χρειάστηκαν για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Αφροδίτης Λιάντου ως Μυρτάλη Βρεττάκου στη Γη της ελιάς, τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου στην prime time ζώνη του ανανεωμένου Mega.

Η βουτιά στα βαθιά

"Είχαν περάσει δύο εβδομάδες, πίστευα ότι δεν με είχε επιλέξει και, τελικά, μου έστειλε στο Instagram να ξεκουραστώ, γιατί τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν άμεσα. Έπαθα ένα εγκεφαλικό, ήθελα πολύ να το κάνω, αλλά ταυτόχρονα να μην επιβαρύνω την παραγωγή λόγω έλλειψης εμπειρίας", μου λέει με συστολή και στην ερώτηση αν πλέον δηλώνει ηθοποιός, παρά τις μουσικές σπουδές, συνεχίζει στο ίδιο ζεν ύφος.

> Διάβασε ακόμη: Η Ana De Armas είναι το διαφορετικό Bond girl που είχαμε ανάγκη

"Παρά την ενασχόλησή μου με το musical theatre από τα 11 μου, τα σεμινάρια που έχω κάνει, αλλά και τα μαθήματα με τη μητέρα μου, δεν θα μπορούσα να αποκαλέσω τον εαυτό μου ηθοποιό. Έχω σπουδάσει μουσική, τραγούδι και σύνθεση. Τώρα ακόμα δοκιμάζω στην πράξη αν μου ταιριάζει η υποκριτική, αν είμαι καλή", μου εξηγεί, επιβεβαιώνοντας ότι θα δεχόταν με χαρά να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision.

Η "γνώριμη" Μυρτάλη και η σύγκριση με την Εβελίνα Παπούλια

"Η Μυρτάλη Βρεττάκου σαν χαρακτήρας είναι πολύ κοντά σ’ εμένα. Είναι πολύ υπομονετική, συχνά φτάνει στα όριά της, αλλά διατηρεί την ψυχραιμία της. Είναι και πολύ πεισματάρα, διεκδικεί και επιμένει μέχρι να τα καταφέρει. Συχνά προσπαθούν να την προσβάλουν, όμως αντιδρά όσο πιο ευγενικά γίνεται. Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ζει τον έρωτά της με τον Στέφανο μοιάζει πολύ με το πώς μπορεί εγώ να ζω έναν έρωτά μου", μου εξομολογείται.

Η ήρεμη δύναμη της Αφροδίτης ΛιάντουΓιάννης Καπλανίδης

Συμπληρώνει ότι δεν ενοχλείται από τη σύγκριση με τη διάσημη μητέρα της, ούτε αγχώνεται: "Το μόνο που μπορεί να με ενοχλήσει είναι να ζητούν συνέντευξη από εμένα και να καταλήγουμε να μιλάμε μόνο για εκείνη. Μοιάζουμε πολύ και εκφραστικά, όπως και στον τρόπο ομιλίας. Ωστόσο, η μητέρα μου είναι πιο έντονος χαρακτήρας, εγώ είμαι πιο ήρεμη, πιο συνεσταλμένη. Δεν έχω στο κεφάλι μου συνεχώς ότι πρέπει να διαχωριστώ από εκείνη. Με τον καιρό, όταν κάνω κάποια πράγματα κι εγώ, θα συμβεί από μόνο του".

> Διάβασε ακόμη: Margaret Qualley, έχεις -ξανά- την προσοχή μας

Προς το παρόν -όπως τονίζει η ίδια-, προσπαθεί να εξελίσσεται μέσα από την καθημερινή τριβή με τους καταξιωμένους συναδέλφους της στη Γη της ελιάς, βρίσκεται σε συζητήσεις με δισκογραφική εταιρεία, φροντίζει να "μπαίνει" στη στιγμή, να ζει και να εκτιμά το τώρα. Κι ό,τι προκύψει. #Διπλής.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου