Miranda Kerr, ένας άγγελος επί γης

Το διάσημο μοντέλο μιλά και φωτογραφίζεται με δυναμικά σύνολα αποκλειστικά στο Harper’s Bazaar Greece.

Γράφει: Esquire Editors 14 Νοεμβρίου 2021

Η Miranda Kerr ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 14 ετών ποζάροντας για ένα εφηβικό περιοδικό στην πατρίδα της την Αυστραλία. Aφού δούλεψε ως μοντέλο για τα περισσότερα αυστραλέζικα brands, αλλά και στην Ιαπωνία, ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί στη Νέα Υόρκη. Η συνεργασία που απογείωσε τη φήμη της και την έκανε διεθνώς γνωστή ήταν με τη Victoria's Secret, της οποίας το 2007 έγινε "Αγγελάκι", το πρώτο μάλιστα που συμμετείχε ποτέ από την Αυστραλία. 

Τα φτερά που φόρεσε στα shows της "VS" τής έδωσαν ώθηση για ακόμα περισσότερες επιφανείς fashion συνεργασίες και την προσγείωσαν στα ντεφιλέ οίκων όπως Balenciaga, Prada, Chanel, Miu Miu, Dior, Lanvin, Loewe κ.ά, ενώ την ίδια στιγμή φωτογραφιζόταν για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και καμπάνιες beauty και fashion κολοσσσών. Κι ενώ η καριέρα της βρισκόταν στο ζενίθ, η Kerr γνωρίζει τον ηθοποιό Orlando Bloom και αποκτούν μαζί έναν γιο, τον 10χρονο σήμερα Flynn. Η Kerr επέστρεψε στις πασαρέλες αμέσως μετά τη γέννηση του γιού της, ενώ παράλληλα είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω στο δικό της πρότζεκ, το "πάθος" της όπως το αποκαλεί, τo KORA Organics, μία εταιρεία με οργανικά προϊόντα ομορφιάς.

Σήμερα, στα 38 της χρόνια, δεν έχει εγκαταλείψει οριστικά την καριέρα της ως μοντέλο, έχει αλλάξει όμως ριζικά τις προτεραιότητες της. Μετά το διαζύγιο της με τον Bloom και τον γάμο της με τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον 3χρονο Hart και τον 2χρονο Myles, προτεραιότητα έχουν γίνει η οικογένειά της και η δική της επιχείρηση. Όπως θα δηλώσει στο Harper's Bazaar Greece, ήταν με την προτροπή του συζύγου της που πήρε την απόφαση να επικεντρωθεί στο δικό της brand, το οποίο πλέον έχει λανσάρει διεθνώς, ενώ ο χρόνος που πέρασε με την οικογένειά της στη διάρκεια της καραντίνας- ιδίως με τον παππού και τη γιαγιά της που "έφυγαν" λίγο μετά από τη ζωή -την έκανε να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο τον χρόνο που έχουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μυστικό της επιτυχίας που συνδυάζει εν προκειμένω celebrity status, καριέρα supermodel, επιτυχημένη επιχειρηματικότητα και ευτυχισμένη ζωή, έχει να κάνει σύμφωνα με τη Miranda Kerr με ένα βασικό πράγμα: να κυνηγάς το πάθος σου!

Κεφάλαιο "Καριέρα - Οικογένεια"

-Πού και πώς πέρασες τη διάρκεια της καραντίνας; Ποια μαθήματα ζωής σε δίδαξε αυτή η δύσκολη περίοδος; 

Τον περισσότερο χρόνο της καραντίνας τον περάσαμε με την οικογένειά μου στο Λος Άντζελες και όταν τα μέτρα χαλάρωσαν λίγο ταξιδέψαμε και μείναμε τρεις μήνες στην Αυστραλία. Ήταν αναμφίβολα μία περίοδος με πολλές προκλήσεις για τον καθένα, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η σκέψη μου είναι μ' αυτούς που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα αυτή την περίοδο και με όλους τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που ρίσκαραν τη ζωή τους για να μας κρατήσουν ζωντανούς. 

Διάβασε τη συνέντευξη στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου