Η σεληνιακή γοητεία της ακριβοθώρητης Lisa Bonet

Έγινε διάσημη στα 80s, αποσύρθηκε στα 90s, παντρεύτηκε τον Lenny Kravitz και τον Jason Momoa, άλλαξε το όνομά της σε Lilakoi Moon.

Τι να πει κανείς για τη Lisa Bonet που εδώ και χρόνια η ταυτότητά της στη θέση του ονόματος γράφει Lilakoi και του επωνύμου Moon, καθώς τα έχει αλλάξει, με τη νομική οδή, για δικούς της λόγους, κι έτσι αντικατοπτρίζουν την εξωγήινη ομορφιά της; Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι μάλλον αδίκως οι περισσότεροι τη γνωρίζουμε ως 'τη μητέρα της Zoë Kravitz' και 'πρώτη σύζυγο του Lenny Kravitz', με τον οποίο κλέφτηκαν το 1987. Όπως και ότι είναι 'κάπως' το να θεωρούμε πως είναι απλώς 'η πρώην γυναίκα του Jason Momoa'. Κι αυτό γιατί η ίδια είναι πολλά περισσότερα από τις σχέσεις της, από όσα έκανε κι όσα δεν έκανε στην υποκριτική, από τις μόλις 29 φωτογραφίες που έχει ποστάρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η σεληνιακή γοητεία της ακριβοθώρητης Lisa Bonet Getty Images
Lisa Bonet, μία καλλονή ηθοποιός των 80s και των 90s. 

Γεννήθηκε όμορφη

Η μαντζμαζέλ Bonet είδε το φως του Σαν Φρανσίσκο μία μέρα σαν σήμερα, πριν από 55 Νοέμβρηδες. Κι έτσι απλά έγινε η όμορφη και πιο διάσημη κόρη των γονιών της, μίας Αμερικανοεβραίας δασκάλας μουσικής και ενός Αφροαμερικανού τραγουδιστή της όπερας. Πέρασε τα πρώτα χρόνια της λαμβάνοντας μέρος σε παιδικά καλλιστεία και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αργότερα σπούδασε υποκριτική στο Celluloid Actor's Studio του Χόλιγουντ.

Το 1991 συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού 'Stand by my woman' του τότε συζύγου της Lenny Kravitz.

LENNY KRAVITZ & LISA BONET Getty Images
Νιάτα - Lenny Kravitz και Lisa Monet, μαζί το 1987.

Η μεγάλη επιτυχία στα 80s και τα early 90s

Έγινε διάσημη στα 80s, όταν ερμήνευσε τον ρόλο της Denise Huxtable, του δεύτερου μεγαλύτερου παιδιού του Bill Cosby και της Phylicia Rashad στο The Cosby Show, από το οποίο αποχώρησε το 1987 για να πρωταγωνιστήσει στο spin-off του, το A Different World, αλλά και στο φιλμ Angel Heart, μαζί με τον Mickey Rourke. Την επόμενη χρονιά, βέβαια, επέστρεψε στο The Cosby Show και κέρδισε ένα EMMY για την ερμηνεία της σε αυτό, αλλά απολύθηκε το 1991 λίγω 'δημιουργικών διαφωνιών'.

THE COSBY SHOW Getty Images
Όρθια, πρώτη από αριστερά, σε περίπτωση, λέμε τώρα, που δεν σου είναι με τη μία αναγνωρίσιμη. 
LISA BONET Getty Images
To 2019, στο Παρίσι, καθώς οδεύει προς το pre-wedding dinner της κόρης της Zoe Kravitz και του Karl Glusma. Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι ο 'θολωμένος' κύριος στο φόντο, δεξιά της;
LISA MONET & JASON MOMOA Getty Images
Με τον Jason Momoa, το 2019.

Η αυτο-ημι-συνταξιοδότηση στα 25 της χρόνια

Αμέσως μετά την απόλυσή της και για τις τελευταίες τρεις δεκατίες έχει σχεδόν αυτο-ημι-συνταξιοδοτηθεί. Παρόλα αυτά, όποτε της κάνει κέφι, βρίσκει τον χρόνο να παίξει σε κάποιο βιντεοκλίπ, να γυρίσει τηλεταινίες ή να λάβει μέρος σε σειρές.

Ο έρωτας με τον Jason Momoa

Ο Jason Momoa, που ήταν ερωτευμένος μαζί της απ' όταν ο ίδιος ήταν παιδί και την έβλεπε στην τηλεόραση, πριν τη γνωρίσει, παντρευτούν και αποκτήσουν δύο παιδιά, έχει δηλώσει για εκείνη ότι είναι φοβερά εσωστρεφής, γι' αυτό και όσο ήταν μαζί δεν μοιραζόταν ποτέ στο Instagram κάτι που να έχει να κάνει με τη σχέση τους. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου