Η ζόρικη γοητεία της Mary Elizabeth Winstead

37 κεράκια στην τούρτα για το επόμενο badass κορίτσι του Χόλιγουντ.

Πέρα από τα προφανή, δηλαδή τα ελκυστικά μάτια, το γλυκό πρόσωπο και το καλογυμνασμένο κορμί (μεταξύ άλλων είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών και πρώην χορεύτρια μπαλέτου), η Mary Elizabeth Winstead μας είχε προϊδεάσει πως έχει το potentian για να εξελιχθεί στην επόμενη badass ηρωίδα του Χόλιγουντ. Είτε σαν κόρη του John McClane στο Live Free or Die Hard και στο A Good Day to Die Hard, είτε ως Lee Montgomery στο Deathproof, είτε σαν Michelle στο 10 Cloverfield Lane, είτε ως Helena Bertinelli στο Birds of Prey. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε μία τέτοια έκρηξη σαν εκείνη στο Kate του Netflix, που έκανε πρεμιέρα πριν μερικούς μήνες.

Το προφίλ

Πολύ πριν από αυτά, έβλεπε το πρώτο φως πίσω στις 28 Νοεμβρίου του 1984, στο Rocky Mount, ως η μικρότερη μίας οικογένειας με 5 παιδιά. Ο παππούς της, Ambler William Winstead, ήταν ξάδερφος της Ava Gardner, οπότε κάπως έτσι μάλλον προκύπτει η γενετική προδιάθεση -αν υποθέσουμε πως υπήρξε- για την υποκριτική. 

> Διάβασε ακόμη: Demi Moore, a woman we love

Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένεια μετακόμισε στη Γιούτα. Μεγάλωσε κάνοντας χορό, φιλοδοξώντας μάλιστα να γίνει πρίμα μπαλαρίνα. Στην εφηβεία, πήρε απότομα ύψος και το γεγονός της στέρησε την ευκαιρία για καριέρα στο συγκεκριμένο πεδίο. Στράφηκε έτσι στην υποκριτική. 

Πριν γίνει 20 ετών συμμετείχε στα Checking Out και Sky High, για να έρθει το 2006 το Final Destination 3  (η τρίτη ταινία του "Βλέπω το Θάνατό σου"), ανοίγοντάς της την πόρτα του Χόλιγουντ.

> Διάβασε ακόμη: Η Lindsey Pelas κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της για το 2022

Το 2011 έκανε την ενδεχομένως πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της ζωής της για λογαριασμό του Esquire. "Ξέρεις, έχω τραυματιστεί αρκετές φορές στα γυρίσματα των ταινιών που παίζω, οπότε είμαι εξοικειωμένη με τον πόνο" δήλωνε τότε. Αν κρίνουμε από τον τελευταίο της ρόλο, αυτό ισχύει ακόμη. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν την εμποδίζει να είναι σκληρή, cool και σέξι.

Η ζόρικη γοητεία της Mary Elizabeth WinsteadGetty Images

Η 37χρονη ηθοποιός από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ μπαίνει πια στο πετσί του ρόλου, δείχνοντας πως ακόμη και σήμερα υπάρχει χώρος στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα για περσόνες όπως η Ripley της Sigourney Weaver στο Alien, η Sarah Connor της Linda Hamilton στο Terminator 2: Judgment Day ή ακόμη και σαν τη Furiosa της Charlize Theron στο Mad Max: Fury Road. Και σίγουρα όχι όπως οι ατσαλάκωτες Margot Robbie ή Scarlett Johansson σε αντίστοιχους ρόλους.

ΜΑΙΡΗ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΓΟΥΙΝΣΤΕΝΤ 2
ΜΑΙΡΗ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΓΟΥΙΝΣΤΕΝΤ ΚΕΙΤ ΝΕΤΦΛΙΞNetflix

Της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει και η αλήθεια είναι πως περιμένουμε τον επόμενο -ελπίζουμε στο ίδιο μοτίβο- ρόλο της.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου