Όλα όσα δε γνωρίζαμε για τη Lily Collins

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris είναι το νέο μας crush.

Γράφει: Esquire Editors 23 Δεκεμβρίου 2021

Πριν γίνει η διάσημη πλέον Emily in Paris, η Lily Collins είχε ήδη κερδίσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και ήταν μια πετυχημένη δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σήμερα, με τον ρόλο της σε μια εκ των πιο πετυχημένων σειρών του Netflix, η νεαρή ingénue έχει κερδίσει το κοινό τόσο με το εντυπωσιακό χαμόγελο της όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές. Αν και η Lily έχει πολλά κοινά με την Emily- ακόμα και αν δεν ζει στο Παρίσι-, υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό. Ανακαλύψτε τα

#1 Ο πατέρας της είναι ο Phil Collins

Η Lily είναι κόρη του μουσικού Phil Collins και της δεύτερης συζύγου του, Jill Tavelman οι οποίοι χώρισαν το 1996. Από τους άλλους γάμους του πατέρα της, η Collins έχει άλλα τέσσερα αδέλφια, συμπεριλαμβανομένων των Simon και Joely Collins.

#2 Υπήρξε debutante

Το 2007, η Collins έκανε το ντεμπούτο της στην κοινωνία στο Bal des débutantes στο Παρίσι φορώντας ένα φόρεμα Chanel. Η μεγάλη βραδιά καταγράφηκε στο επεισόδιο "Paris Changes Everything" στην τρίτη σεζόν του The Hills.

#3  Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία

Αφού αποφοίτησε από το Harvard-Westlake School στο Λος Άντζελες, η νεαρή σταρ πήγε στο University of Southern California για να σπουδάσει δημοσιογραφία.

#4 Εμφανίστηκε στο video clip City of Angels των 30 Seconds to Mars

Το 2013, η Collins πρωταγωνίστησε στο μουσικό βίντεο των 30 Seconds to Mars για το τραγούδι "City of Angels", σε σκηνοθεσία του frontman της μπάντας Jared Leto. Στο βίντεο εμφανίστηκαν επίσης η Selena Gomez, ο James Franco και η Lindsay Lohan.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου