Peyton List, η media darling του Cobra Kai

Η Queen Cobra σβήνει σήμερα 25 κεράκια.

Η Tory Nichols μπήκε ξαφνικά στις τηλεοπτικές ζωές μας στη δεύτερη σεζόν του Cobra Kai και από την πρώτη στιγμή προκάλεσε αίσθηση. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία αδυσώπητη μαθήτρια του sensei John Kreese, βάζοντας στο στόχαστρο την Samantha LaRusso - και όχι μόνο αυτή. Ποιο είναι όμως το κορίτσι πίσω από την Queen Cobra του Netflix; Ακολουθούν κάποια πράγματα για την εκκολαπτόμενη σταρ Peyton List.

Η βιογραφία

Η Peyton Roi List γεννήθηκε μία ημέρα σαν σήμερα, στις 6 Απριλίου 1998, στη Φλόριντα και έχει δύο αδερφούς, τον δίδυμό της, Spencer, και τον μικρότερο Phoenix. Εντελώς συμπτωματικά και τα δύο αδέρφια της έχουν ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού.  

> Διάβασε ακόμη: Sienna Miller, a Woman We Love

Η δική της πορεία στον κόσμο του θεάματος ξεκινά πριν καν κλείσει τα 11, στις αρχές του 2009, με κάποιες δουλειές σαν child model και εμφάνιση σε διαφημίσεις. Τα παραπάνω την έφεραν στο εξώφυλλο του American Girl's 2009 Back to School issue και από εκεί στο στόχαστρο της Disney και σύντομα ενσάρκωσε την Emma Ross στη σειρά Jessie.

Peyton List, η media darling του Cobra Kai
ΠΕΙΤΟΝ ΛΙΣΤ ΚΟΜΠΡΑ ΚΑΙ 1
ΠΕΙΤΟΝ ΛΙΣΤ ΚΟΜΠΡΑ ΚΑΙ 2

Παράλληλα, ξεκίνησε να εμφανίζεται και σε κινηματογραφικές παραγωγές (The Swap, The Thinning, The Outcasts κ.α.). Φυσικά, η έκρηξη της δημοφιλίας της ήρθε το 2019, όταν και εντάχθηκε στο cast του Cobra Kai

Εκτός από αυτά, έχει κάνει κάποιες δουλειές και σαν μοντέλο ενώ πρόσφατα λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών, Pley Beauty.

Αγαπημένη αντρών και media

Με ύψος 1,70 μ., γυμνασμένο κορμί, μεγάλα εκφραστικά μάτια, υπέροχο πρόσωπο και διαπεραστικό βλέμμα δε δυσκολεύτηκε να μπει γρήγορα στις καρδιές των αντρών τηλεθεατών (και όχι μόνο αυτών).

> Διάβασε ακόμη: Julia Fox, έχεις και πάλι την προσοχή μας

Τα αμερικανικά ΜΜΕ τη λατρεύουν καθώς δε δίνει ποτέ βαρετές συνεντεύξεις ενώ παρουσιάζει έντονη κοινωνική δράση.

Εξίσου έντονη δράση όμως έχει και στο Instagram, όπου μετρά 18.700.000 followers.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου