Ποια είναι η Γαλλίδα superstar που σχολιάζει τον 19χρονο εαυτό της;

Η εμφάνιση με σούπερ στενό φόρεμα, μέσα στο οποίο χορεύει, όπως η ίδια λέει, σαν μικρό σκουλήκι.

Γράφει: Esquire Editors 05 Φεβρουαρίου 2022

Ήταν το μακρινό 1983 και εκείνη δεν είχε ακόμη κλείσει τα 20 όταν, με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Surprise Party του Roger Vadim, η Philippine Leroy-Beaulieu συμμετείχε στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή. Προσκεκλημένη του Michel Drucker στην εκπομπή του Champs-Élysées, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και δείχνοντας εξαιρετική άνεση στο πλατό, χόρεψε, τραγούδησε και μίλησε για τον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο.

Δίπλα της μερικοί ακόμα από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην ταινία Surprise Party, τη συνοδεύουν στα φωνητικά, καθισμένοι μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο, σε αυθεντικό '80s στυλ.

> Διάβασε ακόμα: Στις ντισκοτέκ με τις Γαλλίδες pop stars των 80s

Όπως βλέπουμε στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ από τότε.

Από τα άδυτα του Εθνικού Ινστιτούτου Ραδιοτηλεόρασης

'Κάτι βγαλμένο από τα άδυτα του Εθνικού Ινστιτούτου Ραδιοτηλεόρασης', γράφει η ίδια σχολιάζοντας με χιούμορ την εμφάνισή της. 'Έχω μια ψιλή φωνούλα και μερικούς καλούς φίλους που τραγουδούν μαζί μου –ένα τραγούδι του οποίου οι καλλιτεχνική αξία μένει να αποδειχτεί– ενώ κουνιέμαι σαν ένα μικρό σκουλήκι, μέσα σε ένα απίστευτα στενό φόρεμα! Ευχαριστώ Michel Drucker για αυτήν την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση…! Είχα απίστευτο τρακ'.

> Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα αντρικού στυλ από την Inès de la Fressange

Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε χάρη στο Netflix

H ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής όχι μόνο στη Γαλλία αλλά διεθνώς, χάρη στη συμμετοχή της τα τελευταία χρόνια σε πολύ επιτυχημένες σειρές του Netflix, όπως το Call my Agent και το Emily in Paris, οπου υποδύεται την εξαιρετικά κομψή Sylvie Grateau

Από: Madamefigaro.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου