Ο ημίγυμνος φόρος τιμής της Emily Ratajkowski στον Patrick Demarchelier

Η EmRata είχε ποζάρει γυμνή στον φακό του εκλιπόντα φωτογράφου το 2017, για το Love Magazine.

Η Emily Ratajkowski μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες, για να αποτίνει φόρο τιμής στη μνήμη του θρυλικού φωτογράφου μόδας Patrick Demarchelier, που πέθανε στις 21 Μαρτίου. Το supermodel είχε ποζάρει εντελώς γυμνή σε δύο από αυτές τις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν για ένα τεύχος του Love Magazine το 2017, ενώ στην τρίτη φοράει ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ο τρόπος που τον αποχαιρέτισαν τα μοντέλα

Στη λεζάντα έγραψε ότι αισθάνεται τιμή που δούλεψε με τον θρύλο της μόδας και αγαπημένο της φωτογράφο, η παρουσία του οποίου θα της λείψει. Αντίστοιχα posts έκαναν επίσης η Bella Hadid και η Cindy Crawford.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

> Διάβασε ακόμα: Emily Ratajkowski, περιμέναμε το comeback σου

Το post του οίκου Rizzoli

Ο εκδοτικός οίκος Rizzoli, γνωστός για τα πολυτελή coffee table books του, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το Dior Couture του Demarchelier, ανέβασε και αυτός ένα σπουδαίο αποχαιρετιστήριο post στο Instagram.

Στον επίσημο λογαριασμό του εκδοτικού οίκου, λοιπόν, ανέβηκε μία φωτογραφία του Demarchelier, ενώ στη λεζάντα που τη συνόδευε αναφερόταν ότι ο γεννημένος στη Γαλλία περιζήτητος φωτογράφος δημιούργησε φωτογραφίες μόδας που έμοιαζαν με αβίαστα, προσωπικά πορτρέτα, τα οποία άφησαν το στίγμα τους και χαρακτήρισαν τη φωτογραφία μόδας της δεκαετίας του 1990.

> Διάβασε ακόμα: Emily Ratajkowski, η προκλητική ντίβα

Ο εκλιπόντας φωτογράφος, ενώ ο εργάστηκε σχεδόν σε όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας, για χρόνια υπήρξε επικεφαλής του Harper’s Bazaar, ενώ αργότερα μετακινήθηκε στον όμιλο Condé Nast, φωτογραφίζοντας αποκλειστικά για τη Vogue, το Vanity Fair και το Allure. Επίσης, υπήρξε προσωπικός φωτογράφος της πριγκίπισσας Νταϊανα, κάνοντας πορτρέτα της που αναδείκνυαν το υψηλό στυλ και τη φυσική ομορφιά της.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου