Ώρα να μιλήσουμε για την Katie McGrath

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη Morgana Pendragon από το Merlin.

Υπέροχο δέρμα, μάτια λαμπερά και ένα εξίσου εντυπωσιακό παρουσιαστικό - πέρα από το ταλέντο της. Από τα πρώτα κιόλας καρέ του Merlin, το google search για την Katie McGrath πήρε φωτιά. Αυτό το κείμενο για εκείνη βέβαια, δημιουργήθηκε πριν από εσένα για εσένα για να γλιτώσεις τη διαδικασία. Όλα όσα θα ήθελες να μάθεις εν τάχει για την Ιρλανδή ηθοποιό ακολουθούν παρακάτω. 

Τα πρώτα βήματα

Η Morgana Pendragon στην πραγματικότητα ονομάζεται Katherine Elizabeth Jade McGrath -το επίθετό της προφέρεται "ΜακΓκρά"- γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1983 σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό ονόματι Ashford και είναι απόφοιτος του Trinity College του Δουβλίνου. Ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει δημοσιογράφος μόδας και σχεδόν τα κατάφερε αφού εργάστηκε στο περιοδικό Image, ενώ επίσης σχεδίασε και τα κοστούμια της σειράς The Tudors.

>Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες σειρές του Apple TV+ σύμφωνα με το IMDb

Εκεί, εξαιτίας της εντυπωσιακής της εμφάνισης, της ζητήθηκε πάει σε μία οντισιόν και κάπως έτσι βρέθηκε μπλεγμένη με το χώρο της υποκριτικής.  

Ώρα να μιλήσουμε για την Katie McGrathANTHONY HARVEY GETTY IMAGES

Πού την έχεις ξαναδεί;

Πέρα από το Merlin που ουσιαστικά θεωρείται το δικό της "μεγάλο" βήμα, προϋπήρξε σε διάφορες παραγωγές από το 2008 -όταν έκανε το ντεμπούτο της- και μετά. Ανάμεσα σε αυτά οι ταινίες Freakdog, W.E. (με σκηνοθέτιδα τη Madonna), Jurassic World και King Arthur: Legend of the Sword. Στο τελευταίο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Guy Ritchie πλαισίωσε τους Jude Law και Djimon Hounsou. Όσον αφορά στις τηλεοπτικές παραγωγές, ξεχωρίζει η συμμετοχή της στα Dracula και Supergirl.

Katie McGrath TONI ANNE BARSON GETTY IMAGES
Με τον Anthony Head

Η προσωπική ζωή

Η 39χρονη ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον Colin Morgan από το 2010. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Merlin , του οποίου είναι η πρωταγωνίστρια. Μάλιστα, παραλίγο να μη συμπεριλαμβανόταν στο αρχικό cast, διότι η παραγωγή δεν ήθελε περισσότερους από έναν πρωταγωνιστές με ιρλανδική προφορά.

>Διάβασε ακόμη: Η ιστορία του Peaky Blinders από τους πρωταγωνιστές του

Για να μην αντικατασταθεί, ο Morgan χρησιμοποίησε βρετανική προφορά, η McGrath παρέμεινε και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Και οι δυο τους στο μεταξύ, απέχουν εσκεμμένα από τα social media, καθότι θεωρούν ότι παραβιάζουν την ιδιωτικότητα των ανθρώπων. Στο παρελθόν η ηθοποιός ήταν μαζί με τον Jonathan Rhys Meyers.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου