Μια ματιά στο Instagram των κοριτσιών του The Rings of Power

Τα αντιδημοφιλή (ακόμη) Instagram των ηθοποιών που θα βλέπουμε για τουλάχιστον 5 σεζόν στο Amazon Prime.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 05 Σεπτεμβρίου 2022

Το The Rings of Power έκανε το ντεμπούτο του ανεβάζοντας στα ύψη τις μετοχές του Amazon Prime παγκοσμίως και το τηλεοπτικό κοινό έχει αρχίσει πλέον για τα καλά να επιστρέφει στη Μέση Γη, μερικές χιλιετίες πριν από το σχηματισμό της γνωστής κοινότητας. Με το μπάτζετ της σειράς να ξεπερνά το 1 δις αντιλαμβάνεται κανείς ότι και η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Μετά από την εντυπωσιακή πρεμιέρα που αποτέλεσε θέμα συζήτησης, αναζητήσαμε τα social media των πρωταγωνιστριών και πέσαμε σε μερικά όχι και τόσο -προς το παρόν- δημοφιλή Instagram. Δεν είναι έτσι κι αλλιώς λίγοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί που θα δούμε. 

Morfydd Clark

Παίρνοντας τα ηνία από την ανεπανάληπτη Cate Blanchette, η πολύ νεότερη Galadriel της Morfydd Clark απέχει πολύ από την αιθέρια κυρία του Lothlórien που έγινε δημοφιλής στη "Συντροφιά του Δαχτυλιδιού". Ανταλλάσσοντας το αέρινο φόρεμα και το ασημένιο στέμμα της με ένα σπαθί και μια ξωτικό πανοπλία, η Galadriel που ενσαρκώνει η Clark είναι μια αμείλικτη πολεμίστρια και διοικητής των στρατευμάτων του Βορρά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 33.000 followers.

Nazanin Boniadi

Η τηλεοπτική Bronwyn πέφτει σε μια απαγορευμένη σχέση ξωτικού/ανθρώπου με τον Arondir, δημιουργώντας μια γειωμένη ιστορία αγάπης μέσα στο επερχόμενο χάος. Ανεβάζοντας τα πάντα, από φωτογραφήσεις και πρεμιέρες μέχρι εκκλήσεις για βοήθεια σε διάφορα θέματα, η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα προσφέρει τόσο μια ματιά στα φώτα της δημοσιότητας όσο και σε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από την ψυχαγωγία.


Cynthia Addai-Robinson

Από το Spartacus μέχρι το Arrow, η Cynthia Addai-Robinson δεν είναι άγνωστη στον κόσμο των τηλεοπτικών franchise. Μπαίνοντας στο ρόλο της βασιλικής οικογένειας, η Addai-Robinson υποδύεται τη βασίλισσα αντιβασίλισσα Míriel, την επόπτρια του σεβαστού (και κακότυχου) νησιού Númenor. Μετρά 78.5 χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι πρόκειται να αυξηθούν


Ema Horvath

Αναλαμβάνοντας έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε για τη σειρά, η Horvath υποδύεται την Eärien, τη μικρότερη αδελφή του Isildur, η οποία ως γνωστόν παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των σκηνικών της Τρίτης Εποχής. Ενώ η πορεία της Eärien στη σειρά παραμένει ως επί το πλείστον άγνωστη, η Horvath την περιγράφει ως "μια φιλόδοξη ονειροπόλα στο κατώφλι της γυναικείας ηλικίας" και ως "μητρική παρουσία για τον προβληματικό αδελφό της". Με μόλις 13 αναρτήσεις και 6.452 μετριοπαθείς followers, ο λογαριασμός Instagram της Horvath είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στο The Rings of Power.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Horvath (@mhlnhrvth)


Markella Kavenagh 

Πρόκειται για μια Harfoot, πρόγονο δηλαδή των χόμπιτ και ξεκινά το ταξίδι της στην πανάκριβη τηλεοπτική σειρά με μόλις 14,6 χιλιάδες followers στο Instagram, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου