Η Rachel Stuhlmann είναι η κορυφαία influencer του τένις στον κόσμο

Το εντυπωσιακό μοντέλο λατρεύει τον Nadal, είναι κολλητή του Opelka και γυρίζει τον κόσμο με τη ρακέτα του δίνοντας συμβουλές.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Rachel Stuhlmann έγινε μοντέλο από πολύ μικρή, όμως έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να καταφέρει με έναν εντελώς δικό της εναλλακτικό τρόπο να ξεχωρίσει. H Αμερικανίδα ήταν πάντα φίλη των σπορ, όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι εξειδικεύτηκε στο τένις και έγινε λίγο - πολύ αυτό που περιγράφει στο προφίλ της στο Instagram. Η Νο 1 influencer του τένις στον κόσμο. 

Με καταγωγή από το Σεντ Λούις, η δίμετρη μελαχρινή έπαιζε τένις από πολύ μικρή έχοντας μάλιστα και ορισμένες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Όταν επομένως προχώρησε με το μόντελινγκ ήταν σχετικά εύκολο για εκείνη να πάρει τη ρακέτα της και να ξεχυθεί στα courts. 

> Διάβασε ακόμη: Renata Notni, ένας έρωτας made in Mexico

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 160.000 followers και πλέον αρκετά τουρνουά την καλούν να παρευρεθεί στις εξέδρες. Η ίδια αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παίζοντας τένις στο κολέγιο έμαθε πράγματα όπως η διαχείριση χρόνου, η εργασιακή ηθική και ανθεκτικότητα.

"Ήμουν εξαιρετικά πειθαρχημένη με την προπόνηση και τις ρουτίνες γυμναστικής μου, και μόλις τελείωσα να παίζω στο κολέγιο, το μετέφερα αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα. Τώρα, αντί να προετοιμάζομαι και να προπονούμαι για μεγάλους αγώνες τένις, επικεντρώνομαι σε όλα όσα συμβαίνουν στην επαγγελματική μου ζωή και στο πώς μπορώ να εμφανιστώ καλύτερα σε όλες τις διάφορες εργασίες που κάνω στο πλαίσιο του αθλήματος".

Λατρεύει τον Nadal από όταν ήταν κορίτσι και από τη νέα γενιά έχει ξεχωρίσει τον Andrey Rublev, αν και κολλητός της είναι ο πανύψηλος Αμερικανός Reilly Opelka: "Μου αρέσει που έχει το δικό του στυλ και τα χόμπι του εκτός του τένις, όπως η τέχνη και η μόδα. Είναι επίσης ο πιο γλυκός τύπος"!

Τι λάτρεψε στο φετινό US Open

"Αυτό το US Open ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά τουρνουά της ζωής μου. Κάθε βράδυ γινόταν κάποιο τρελό και διασκεδαστικό γεγονός ή πάρτι. Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή μου σε όλο το ταξίδι ήταν όταν καθόμουν στη σουίτα και παρακολουθούσα τον αγώνα της Serena Williams στον πρώτο γύρο. Η ενέργεια και η αίσθηση του κοινού της Νέας Υόρκης και το να βλέπω την αγαπημένη μου τενίστρια να παίζει σε έναν από τους τελευταίους της αγώνες είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.", δήλωσε πρόσφατα.

Και μια συμβουλή για όποιον θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι του 

"Διασκεδάστε! Το τένις μπορεί να γίνει απογοητευτικό μερικές φορές αν έχεις μια κακή μέρα. Αλλά αν επικεντρωθείς σε πράγματα όπως το να είσαι σε φόρμα ενώ παίζεις ή να θέτεις μικρούς, εφικτούς στόχους, μπορείς να γυρίσεις την προπόνηση/τον αγώνα!"
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου