Η εκδίκηση της Maya Hawke

Η πρωταγωνίστρια του Do Revenge στο Netflix έχει (ξανά) την προσοχή μας.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 23 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι από τα κορίτσια που βλέπουμε και προσπαθούμε να βρούμε τι μας θυμίζει. Η συγκεκριμένη όμως μας θυμίζει πολλά. Η Maya Hawke που πρωταγωνιστεί στο Do Revenge του Netflix, γεννήθηκε για να ξεχωρίσει και στα 24 της το έχει ήδη πετύχει. Η κόρη της Uma Therman και του Ethan Hawke από τα 20 της και μετά γράφει τη μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ μετά από την εμφάνισή της στο Stranger Things έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όχι ως κόρη χολιγουντιανών ηθοποιών, αλλά ως Maya.

Η εκδίκηση της Maya HawkeStefania D'Alessandro/WireImage

Η Maya Hawke γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1998 και είχε την ευκαιρία να κάνει ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο ντεμπούτο, δίπλα από πραγματικούς σταρ. Οι περισσότεροι δεν το θυμόμαστε, ωστόσο συμμετείχε στην ταινία του Quentin Tarantino "Once Upon A Time in Hollywood" στο πλευρό των Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie. Υποδύεται το Flower Child (γνωστή και ως Linda Kasabian), μέλος της αίρεσης του Charles Manson, της οικογένειας Manson. Αυτή δεν ήταν ωστόσο η πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη παραγωγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Το 2017 στο BBC προβλήθηκε μια μίνι σειρά για το κλασικό μυθιστόρημα Little Women της Louisa May Alcott, με την Hawke να υποδύεται την πρωταγωνίστρια Jo March. Τότε ήταν μόλις 17 ετών.

Τα κάνει όλα και συμφέρει

Η Maya Hawke είναι και τραγουδίστρια. Το 2019 κυκλοφόρησε τα ντεμπούτο της singles "To Love a Boy" και "Stay Open". Η Maya κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της Blush το 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Hawke (@maya_hawke)

Έγραψε το έργο μαζί με τον στενό της φίλο και συνεργάτη της, τον βραβευμένο με Grammy Jesse Harris. Φέτος τον Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της.



Όλα αυτά τα έχει πετύχει, έχοντας πρώτα αντιμετωπίσει τη δυσλεξία σε μια εποχή που ήταν πραγματικός μπελάς. Έφυγε από το σχολείο της και χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να δουλέψει σαν ηθοποιός. Σήμερα λέει ότι αν και "υποφέρει" από τη δυσλεξία και ότι είναι μία από τις "μεγάλες ευλογίες της ζωής της".

> Διάβασε ακόμη: 10 πράγματα που δε γνωρίζεις για την Camila Mendes

Η Eleanor του Do Revenge

Η Maya Hawke υποδύεται την Eleanor στο Netflix's Do Revenge, μαζί με την Camila Mendes του Riverdale. Η ταινία ακολουθεί την εκθρονισμένη βασίλισσα μέλισσα Drea και την Eleanor καθώς συνεργάζονται για να καταστρέψουν ο ένας τους βασανιστές του άλλου. Η ταινία Do Revenge κυκλοφόρησε αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Netflix και πρωταγωνιστούν επίσης οι Alisha Boe, Austin Abrams, Sophie Turner και άλλοι. 
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου